horoszkóp

Wellness-konferencia látványkonyhával

2004.11.04. 11:23

Magyar Turizmus Rt. és a Geomédia Kiadói Rt. idén harmadik alkalommal rendezi meg Spa&Wellness Egészségturisztikai szakkiállítást péntektől vasárnapig a Műcsarnokban. A kiállítók három fő kategóriában jelennek meg. Az elő a turizmus, ahova a wellness és gyógyhotelek, a különböző típusú szálláshelyek, turisztikai hivatalok, aquaparkok, fürdők és utazási irodák tartoznak. Ezenkívül a wellness és medicina részlegben állítanak ki többek közt az egészségügyi intézmények, kórházak, uszodatechnikai berendezések, szaunák, gyógyászati eszközök, felszerelések kozmetikai és gyógytermékek készítői.

Idén már megjelenik a környező országok egészségturisztikai kínálata is. A három napos konferencia alatt szó lesz a tradicionális fürdőkről, a szakemberképzésről, valamint a wellness-gasztronómiáról. A látogatók megismerhetik az Európai Fürdőszövetség tevékenységét, és hazánk legújabb üdülőhelyének történetét is.

A programok közt különböző bemutatókat is rendeznek. Többek közt fitness showt, gyermek aerobikot, wellness főzési tanácsokat adnak az érdeklődőknek. A megjelenő szakemberek arra törekszenek, az előadások mellett lehetőség nyíljon a kérdések megvitatására is.