"Beletenyerelt" - immár százharmincadikként - a Sportcsillagok Falába Janics Natasa kétszeres olimpiai, Európa- és világbajnok kajakozó, aki meghatottan vette át Alex Hemingway-től, a Central European Franchise Group vezetőjétől az ünnepeltnek járó szobrot és emlékplakettet.

Az Erzsébet körúti pizzériában ott volt mindenki, aki számít a kajak-kenu sportban. Baráth Etele, európai ügyekért felelős tárcanélküli miniszter, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke rövid beszédében azt mondta: "Natasa egyszerre kislány és felnőtt, erős nő, aki hihetetlen energiával és küzdeni akarással iskolázta le ellenfeleit Athénban, és akivel nagyon jó lenne négy év múlva újra a Sportcsillagok Falánál, az előkészített rózsaszín gispzlenyomat előtt találkozni, újabb aranyérme alkalmából." A híres sportolók tenyérlenyomatait a Testnevelési Egyetemen aulájában őrzik az utókornak.

Janics Natasa az MTI munkatársának elmondta: két és fél hónapos kihagyás után újra elkezdett edzeni, bár még izomláza van egy kicsit. Arra a kérdésre, hogy a formába hozás a pizzavacsorával összeegyeztethető-e, vagy csak a saláta fér bele, Natasa azt válaszolta, természetesen összeegyeztethető, mert egyáltalán nem diétázik és nem is vegetáriánus.