Mercedes-Benz Vito kisbuszt kaptak az MB Auto Magyarország Kft-től a Gézengúz Alapítvány gyermekei. A jármű segítségével jelentősen csökkennek a városi közlekedés okozta nehézségek (megállóban való várakozás, biztonságos elhelyezkedés a járművön). A Generali-Providencia Biztosító Rt. vállalta a kisbusz örökös biztosítását, ezzel is segítve az Alapítvány zökkenőmentes munkáját.

"Az új kisbusszal nemcsak a külső programszervezés lesz gördülékenyebb, hanem a gyerekek integrációs fejlesztése is teljesebbé válik. Szeretnénk, ha gyerekeink minél több kulturális intézménybe eljutnának, hogy maguk fedezhessék fel a világot." - mondta Dr. Schultheisz Judit, a Gézengúz Alapítvány alapítója..

A Gézengúz Alapítvány 1990-ben Budapesten jött létre azzal a céllal, hogy korai, összetett habilitációs és rehabilitációs tevékenységgel lehessen a születési károsult gyermekek és családjuk megsegítésére. Az Alapítvány fő célja a központi és perifériás idegrendszeri sérült csecsemők és kisgyermekek terápiája, valamint az eltérő fejlődésű és az egészséges csecsemők, kisgyermekek mozgásos és értelmi képességeinek maximális kiaknázása, a stabil pszichés fejlődés hátterének megteremtése, a család integritásának, az anya-gyermek pszichés egységének védelme a korai integráció tükrében. Az Alapítvány oktatási-nevelési területen gyógypedagógiai fejlesztés keretében végzi a mozgáskorlátozott, mentálisan és halmozottan sérült gyermekek komplex gyógypedagógiai fejlesztését, napközbeni ellátást is igénybe vehetően, a speciális szükségleteknek megfelelő egyéni, csoportos illetve integrált formában.