A Tűsarok havi rendes audiovizuális, háromdimenziós különkiadását tartja a Merlin Színházban március 3-án este nyolc órától - a téma az erőszak lesz. Szó lesz az erőszak történeleméről, az agresszió pszichológiájáról, az áldozattá válásról, annak elkerüléséről, megelőzéséről, az áldozatvédelemről, az utánkövetésről, valamint egyéb dolgokról, amelyek az erőszaktevéssel kapcsolatosak.

A beszélgetés résztvevői Herczog Mária szociológus (Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Országos Kriminológiai Intézet), Herman Judit (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület), valamint Baranyai Mária (A női identitás támogatását és az áldozattá válás elkerülését szolgáló oktatási projekt lányoknak, fiatal nőknek című program vezetője). Az est moderátora Bakonyi Anikó emberi jogi szakértő, a szerkesztője és házigazdája Sisso (www.tusarok.org, Magyar Narancs).

Az est során filmkockák, emlékképek, irodalmi élmények is előkerülnek, megalakul a Tűsarok életvédelmi kommandója és "panaszirodája", a szerkesztőség ajánlatot tesz egy alternatív nőnapi ünneplésre és végül zenei feszültségmentesítésre is alkalom adódik.