36 órás randevú címmel írt ki pályázatot a Magyar Szexuális Medicina társaság azért, hogy segítséget és bátorítást nyújtson a potenciazavarban szenvedőknek és partnereiknek, illetve felhívja a figyelmet erre a még mindig tabunak tekintett témára és tudatosítsa mindenkiben: ez a probléma nem szégyen és már létezik rá megoldás.

A szexuális zavarok Magyarországon több mint félmillió férfit érintenek, e problémák elhanyagolása azonban nem csak az intimitás, hanem az egészség megőrzése érdekében sem megengedhető. A gyógyításhoz fontos a partnerek bevonása is, akik nem csupán elszenvedői az olyan szexuális problémáknak, mint a merevedési zavar, de a kezelésben betöltött szerepük sem elhanyagolható. A tünetek kezelése, a fizikai okok megszüntetése mellett azonban a lelki egyensúly és harmonikus párkapcsolat visszaállítására is törekedni kell.

A pályázatra minden 36. életévét betöltött hölgy és férfi jelentkezését várják a kiírók. A pályázók feladata mindössze annyi, hogy meg kell fogalmazniuk, milyen az az általuk megálmodott tökéletes randevú, aminek párjuk sem tudna ellenállni. Megkötés nincs: a randevú bárhol játszódhat, egyetlen kritérium, hogy eredeti és megismételhetetlen legyen. A férfi és női kategória első helyezettjeinek fődíja egy-egy, két személyre szóló belföldi hétvége a siófoki Hotel Azúrban.

A pályázatokat levélben a Budapest 1241, pf. 36-os címre, e-mailben a 36randevu@potencialis.hu címre várják 2005. május 15. éjfélig. További részletek a www.potencialis.hu internetoldalon, vagy a 06-40/36-00-00 Potenciális Vonalon.