Újra indul a Miss Balaton 2005 szépségverseny és az is hamarosan eldől, hogy megtartjuk-e a koronát az idei horvátországi Miss Adria International Szépségversenyen, amelyen tavaly a 18 éves törökszentmiklósi Polgár Krisztinát választották a legszebbnek.

Bizonyára az idén is gyönyörű lányok vonulnak fel a július 9-iki Club Aligában rendezett középdöntőn, majd augusztus 5-én, a siófoki döntőn is. Az idei versenyt a Gillette szponzorálja. A horvátországi megmérettetésen részt vesz egy magyar lány, méghozzá a tavalyi Miss Balaton verseny egyik udvarhölgye, a 21 éves fonyódi Erdélyi Dalma.

Az adriai versenyre a gyönyörű Hvar szigeten kerül sor július 8-án este. Előtte egy három napos felkészítő táborban vesznek részt a királynő jelöltek az Adria partján.

Más szép lány is részt vehet ezen a kellemesnek ígérkező felkészülésen, csupán annyit kell tennie, hogy jelentkezik a hetedik éve megrendezésre kerülő Miss Balaton szépségversenyre.

A megmérettetésen minden 18 és 26 év közötti gyermektelen hajadon indulhat. A jelentkezési határidő június 30., a fődíj egy Skoda Fabia személygépkocsi. A www.missbalaton.hu weboldalon további részleteket olvashatnak a szépségversenyen indulni szándékozók.