A Váci utcai H and M üzletbe november 10-én érkezik meg Stella McCartney kollekciója, amelyet kifejezetten a Hennes and Mauritznak tervezett, és amely az egyik leghíresebb angol tervező egyik legizgalmasabb vállalkozása.

"Számomra a Hennes-nek tervezett kollekció egy fantasztikus lehetőség, mert egy szélesebb női közönség számára szól, elérhető árakon - mondta a nagy karriert befutó Beatles-csemete, aki immár ugyanolyan híres, mint édesapja, Paul McCartney.

Ugyanakkor a Stella McCartney márka ma már önálló életét éli: a neves személyiségek által viselt egyedi haute couture modelleken kívül árusítanak kiegészítőket, illatszereket, szemfestékeket, valamint egy, az Adidas-szal együtt kifejlesztett modellcsaládot.

Szellemes részletek, magas minőség, eredeti szabásvonal - így jellemzik a H and M-nél a kollekciót, amely a világ legdinamikusabban fejlődő, 1100 üzlettel bíró ruházati láncának szívügye. Stílusos, a nőies részleteket férfias szabásvonallal kombináló ruhákról van szó, olyan részletmegoldásokkal, mint a túlméretezett pulóverek, a szűk csőfarmerek, a szigorúan szabott öltönyök, kacér estélyik és dögös felsők.

A kollekció egyazon napon kerül forgalomba Európa és Észak-Amerika 22 országának 400 kiválasztott üzletében. A Stella McCartney márkával ellátott árucikkeket 43 országban árusítják.