horoszkóp

Ruhát és játékot gyűjtenek a nagycsaládosoknak

2005.11.17. 15:06

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének támogatására indított kampány 2005. november 1-től december 9-ig tart, az összegyűjtött adományokat december 12-én adják át a NOE képviselőjének. A tavalyi első ilyen akció keretében 400 m³ - 20 teherautónyi - jó minőségű ruhanemű és játék gyűlt össze és került a rászorulókhoz.

Az országos ruha- és játékgyűjtő akció keretében a Food Express november 1-től díjmentesen elszállítja azoktól a családoktól a jó állapotban lévő használt játékokat és ruhákat, akik így szeretnének segíteni a nagycsaládban élőknek. Az összegyűjtött felajánlásokat december 12-én adják át a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, akik gondoskodnak majd arról, hogy az adományok célba jussanak és ezáltal a rászorultabbak otthonába is gazdagabb ünnep köszönhessen. A kampányban nem csak a cég fogyasztói vehetnek részt: területi képviselőik összegyűjtik a 06/40-366-366-os, helyi tarifával hívható ügyfélszolgálati telefonszámon bejelentett felajánlásokat is. A tavalyi kampány keretében 20 teherautónyi - közel félezer m³ - ruhát és játékot gyűjtött össze a vállalat.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 1987. október 24-én alakult meg Budapesten, mint pártoktól, felekezetektől, ideológiáktól független non-profit szervezet. Egyesületünk 1998. január 1-től kiemelten közhasznú minősítést kapott. Az Egyesület rendes tagjai lehetnek olyan természetes személyek, akik saját háztartásukban legalább három gyermeket nevelnek vagy neveltek fel.