Nagy sikerrel mutatta be a Corinthia Aquincum szálloda rendhagyó "wellness" menüjét, amelynek minden fogása az egészségügyi szempontból hasznos telítetlen zsírsavak, elsősorban az Omega-3, felhasználásával készült.

Zöldsaláta frissen sütött lepényhallal, lenmag olajos dresszinggel, paradicsomos rokfort saláta diókérges tofuval, zöldborsóleves édes köménnyel és lazac szeletkékkel, magyar szürkemarha bélszín szezámmaggal és pirított shiitake gombával szerepelt többek közt azt az étlapon.

Az Omega-3 zsírsavak létfontosságúak, hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészséges működéséhez, gátolják az érelmeszesedést, elősegítik a normális koleszterinszint fenntartását. Hosszú távon erősítik a szervezet immunrendszerét, fokozzák a szellemi teljesítőképességet és csökkenthetik egyes pszichés betegségek kialakulásának kockázatát is.