Derűs, finom árnyalatokban és romantikus stílusban pompáznak idén a fehérneműk, ahogy azt csütörtökön este egy pesti divatbemutatóval demonstrálta Magyarország egyik piacvezető cége.

Újjáéled a fűző szabás, amely egyébként a felső ruhák esetében is divatos. Zsinórfűzések, szaténszalagok, pici fodrok, hímzések díszítik a modelleket. Sok a csíkos minta. A csípő szabású, kis száras francia nadrág, a hipster is hódít, amely főleg a csípőre letolt szoknyákhoz és farmerekhez passzol. .

Újdonság a cserélhető kosárbetétes melltartó, amelyhez különböző színű szivacsbetétek járnak, illeszkedve a felső pólóhoz vagy blúzhoz. .

A legnépszerűbbnek mégis a bőrbarát úgynevezett Soft and Natural termékcsalád ígérkezik. A dekoltázsmelltartó speciális két rétegű anyagból szabott, érdekessége a jó légáteresztő képesség, amelynek elsősorban nyáron van jelentősége. .

A Triumph termékcsaládjának legkedveltebbb árnyalatai: halványkék, korallpiros, rózsaszín, világoszöld és vanília. A vezető stílus az ötvenes, hatvanas hetvenes éveket idézi, de nem hiányoznak a kollekcióból az áttetsző, szexi, tüllbetétes és a dekoratív csipkés darabok sem.