horoszkóp

Újra WAMP az Erzsébet téren

2006.09.08. 15:51
Augusztusban kétszer rendezték meg a Vasárnapi Művészet Piacot (WAMP). Szeptember 10-én harmadszor lehet megvásárolni a kiállított iparművészeti termékeket az Erzsébet téren 10-től 18 óráig.

A rendezők ezúttal Horváth Hanga (Mákostészta Műhely) eredeti japán kimonó anyagokból készített gyűrűire, kitűzőire hívják fel a figyelmet. A művész elmondása szerint Japánban olyan nagy értéke van a szöveteknek, melyekből a kimonókat készítik, hogy a legapróbb darabjait is értékesíteni tudják, így valódi kincsnek számítanak az általa elkészített tárgyak is.

Most is ott lesz a ZIPBAG stand, ahol akár a helyszínen is elkészítik azt a táskát, mely egy végtelen zipzárból áll.

A tervezőkön túl ez alkalommal is bemutatkoznak a társművészetek: délelőtt 11 órakor a Szabó Réka-féle, TÜNET együttes mutatja be, szatyordzsigolók és zacskócicák közreműködésével a NYLON revüt. Délután 16 órától pedig David Yengibarian harmonika játékával azórakoztatja a látogatókat.

A WAMP még kétszer (szeptember 10. és október 1.) jelentkezik szabadtéren, de ezzel nem ér véget a sorozat, hiszen novembertől beköltözik a téli WAMP palotába, melyről további infók később jönnek.