Az Ízlelő Show címmel a hétvégén látogatható kiállítás az őszi gasztronómiai események sorában a hétvégi kiállítás elsősorban sokoldalúságával emelkedik ki: az egészséges főzés alapelveitől a karácsonyi fogásokon keresztül a tea-titkokig a téma sok-sok szeletét tanulmányozhatják az érdeklődők.
A Papp László Budapest Sportarénában minden az evésről és a főzésről szól majd a hétvégén. Konyhai eszközgyártók, élelmiszerforgalmazók és előállítók és szakmai magazinok kiadói állítanak ki a standokon. Tekintélyes séfek és villámgyors "látványszakácsok" mutatják be tudásukat, trükkjeiket, apró szakmai fogásaikat az amatőröknek. A terítési bemutatók, a kóstolóval egybekötött főzési bemutatók egy része már a karácsonyról, a téli ünnepekről szól majd.
A profik is versenyeznek, ugyanis itt adják át a legjobb étteremnek kijáró díjat.
Néhány a témák és a programok közül: Borakadémia, Fitt-konyha, Népek ízei, Pizza-varázs, Baba-kaja, Kés, villa, fakanál, Egészség-receptek, Tea-klub, az Év amatőr szakácsa.