horoszkóp

Dobozolt szabad idő

MTI
MTI
2006.12.16. 11:11

Minden harmadik ember leginkább szabad időt látna szívesen a fenyőfa alatt - derül ki az elintezzuk.hu című internetes oldal felméréséből. A megkérdezettek közül minden harmadik ember egy doboz szabad időt, vagyis előre megváltható ügyintézési szolgáltatást fogadna el ajándékként.

Ma már ez sem lehetetlen, sőt az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék. Salgó Adrienne, stratégiai és üzletfejlesztési igazgató az MTI-nek elmondta: pénteken 50 fadobozba zárt szabad időt, ügyintézési szolgáltatást adtak el. A szabad időt ugyanis ajándék dobozba teszik, ha a vevő azt kéri, sőt csokoládét is tesznek mellé kívánság szerint.

A szabad idő olyan, mint egy szolárium-bérlet: lehet 3, 5 és 10 órás jegyet venni, amit bármilyen ügyintézési szolgáltatásra be lehet váltani. Pénteken például vittek nadrágot varrónőhöz, vásároltak gyógyászati segédeszközt és közműveket írattak át a munkatársak - mondta Salgó Adrienne.

Hozzátette: a szolgáltatás nagyon népszerű, aminek az lehet az oka, hogy különleges, egyedi, ugyanakkor nagyon hasznos karácsonyi ajándék. Aki ezt kapja, annak nem kell sorban állnia a közintézményekben, így marad egy kis szabad ideje.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft