Egy amerikai molekuláris biológus és kávézótulajdonos olyan péksüteményt fejlesztett ki, amely koffeintartalmú, mégsem keserű, épp ellenkezőleg: duplán ízletes. Dr. Robert Bohannon 53 éves, és 8 éves korától iszik mindennap kávét. Hat éve töri a fejét azon, hogy miként lehet a süti evést összekötni a kávézással, és nemrég sikerült egy olyan eljárást kidolgoznia, amellyel a kellő mértékben fel lehet turbózni a péksüteményeket, de úgy, hogy a kávé elveszti természetesen keserű ízét.

A feltaláló egyelőre nem árulja üzletében, Durham városában az új termékcsaládot, hanem partnercégeket keres a forgalmazásához, valamint szabadalmat igényel rá. Még nem tudni leszerződött-e bármely vállalattal. Noha az új kávésütemény előnyei tagadhatatlanok, többen a hátrányait is felemlítették: két függőséget okozó tényező összekapcsolása nem igazán az egészséges étrendet segíti elő, főként azért, mert a kettő erősíti egymást.