Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Hungoro Budapest nevű nemzetközi ékszer, drágakő és órakiállítást a SYMA Sport és Rendezvényközpontban március 22. és 25. között.

Az utóbbi években egymás után jelentek meg Magyarországon a világ vezető ékszercégei - a bevásárlóközpontok elterjedésével párhuzamosan - hogy kollekciójukon keresztül megmutassák, milyen a trend külföldön.

A több mint 75 külföldi és magyar kiállító számos termékcsoportban méretteti meg magát, ilyen például a platina, arany és ezüst ékszerek, drágakövek, tenyésztett gyöngyök, órák és tartozékok, antik ékszerek, dísztárgyak, bútorok, érmék, porcelán és díszmű áruk, ékszercsomagolási kellékek, ékszermegmunkáló eszközök. Szó esik majd a szakmai szervezetek munkájáról, az oktatásról, a továbbképzésről és jelen lesznek a témával foglalkozó kiadványok képviselői is.

A kiállításon - amelynek szakmai támogatója a Nemesfémművesek Országos Ipartestülete - konferenciákat és előadásokat rendeznek a szakmai látogatóknak és divatbemutatókon vonultatják fel a legérdekesebb újdonságokat.