Fesse ki kedvesét és nyerjen húsvéti csokrot!

2004.04.07. 12:51
Húsvéti fotó- rajz- és képeslappályázatot hirdet a Velvet. Kreatív olvasóink több kategóriában is megmérkőzhetnek a kizárólag nőkből álló zsüri döntése alapján kiosztandó virágcsokrokért és Godiva csokiszeletekért. A pályaművek beszkennelt vagy számítógépen készült rajzok, montázsok, digitális vagy analóg fotók is lehetnek, feltéve, hogy emailben csatolva érkeznek.
Olyan fotókat, vagy kézirajzos műveket várunk, amelyeket aztán húsvéti üdvözletként magazinunk képeslapküldő szolgáltatásának jeles darabjaként publikálhatunk. A hagyományos nyuszis, tojásos és locsolkodós pályaművek mellett örülnénk a kreatív és vicces munkáknak is: ne féljen húsvéti ábrákat festeni önnön vagy kedvese bőrfelületére, majd a végeredményt lefotózni és beküldeni! A három legkreatívabb alkotás elkövetője megadhatja, milyen címre szeretné elküldetni a Virágneked által felajánlott Velvet-csokrot és a Godiva csokoládét.

Amennyiben valaki nem bízza a szerencsére a húsvéti üdvözlőcsokrot, és rendelésre adja a fejét, kihasználhatja a Virágneked ingyenes húsvéti bónuszszolgáltatását. A virágot kiszállító futár igény esetén meglocsolja a húsvéti csokrok címzettjét: a küldő kívánságának megfelelően parfümmel vagy sima vízzel permetezik be a gyanútlan virágátvevőt. A Virágneked húsvét alkalmából az M és L méretű csokraihoz, valamint minden Velvet-csokorhoz ingyen Godiva csokoládét ad.

Feltételek

A fotók és rajzok megjelentetésének kritériumai: minimum 300 pixel széles legyen és maximum 400 kbyte méretű. A képeket jpg vagy gif formátumban várjuk a moon@velvet.hu címre.

Határidő: április 9. péntek délután 4 óra.

Minden fotó feltöltője elismeri, hogy a fotó szerzői jogai őt illetik. Csak olyan fotó tölthetők fel, amely a feltöltés után nem sérti mások személyiségi jogait, a feltöltő pedig kijelenti: rendelkezik a képen látható személyek hozzájárulásával.