Bende Adrienn ugyan nem nyerte meg a Miss Universe-t, viszont emlékezeteset alakított németül adott interjújában. Fantasztikus dolgokat mondott például az országról és persze magáról, olyan nyelvtudással, melyet jobb, ha eltitkol az ember.

A szépségversenyeken szokásos interjúk unalmas sorát felélénkíti Bende Adrienn nyilatkozata, a magyar szépségkirálynő ugyanis meglepően eredeti dolgokat mond mind magáról, mind Magyarországról, mindezt németül. Szerintünk ugyan jobb lett volna, ha magyarul beszél: sokan voltak, akik simán bevállalták anyanyelvükön a sablonbeszélgetést. A magyar szépségkirálynő nyilván imponálni akart a zsűrinek és bebizonyítani azt, hogy a magyar ember igenis okos, akár több nyelven is. Az eredmény olyan lett, mint amikor nyugati szexmentes táncosmunkára jelentkező lányok megtanulnak annyira németül, hogy ne tudják eladni őket.

Nézze meg Bende Adrienn nyilatkozatát itt!

Bende Adrienn

Anyukája szimpatikus

Bende Adrienn mindjárt az első mondatban elmondja, hogy "szabadidejében szeret úszni, és futni és fitneszterembe járni", amiben nem nagyon különbözik a többi lánytól, akik ugyanezt válaszolják, aztán azt is elmeséli, különösen vadmacskásan, hogy nagyon szeret barátnőjével "shopping centerbe" járni és úgy általában is szereti az embereket. A többi világmegváltó hölgy mellett a magyar szépségkirálynő álmai meglepően szolidak, tíz év múlva például még tanulni fog, mert már "most is tanul egy főiskolában turizmust". Egyszer pedig szállodában szeretne dolgozni és "nagy családokat is szeretne, két gyereket, de hármat". Példaképül anyukáját választotta "mert nagyon szimpatikus és barátságos és kedves. És mindig segít mindent".

Igazán fordulatossá akkor válik Miss Universe Hungary beszéde, amikor Magyarországról kezdik faggatni, ami Bende Adrienn szerint egy szép város, mert hát van 9 UNESCO-ja is, amivel minden bizonnyal az ország világörökségi részeire gondol. Budapestről a zsűritagok megtudhatják, hogy "két város áll benne Buda és Pest" emellett pedig kiderül az is, hogy Magyarországon van egy nagy tó, a Balaton, amelyben "nyáron úszni és futni is lehet, emellett pedig repülőtér".

Nézze meg képeinket!

Lecsuknák Miss Indonéziát

A Miss Universe-t végül nem ő, hanem a 18 éves Puerto Rico.-i Zuleyka Rivera Mendoza nyerte, aki a hír hallatán elájult. Nadine Chandrawinata, az indonéz szépségkirálynő viszont annyira felbőszítette egy radikális muszlim szervezet tagjait, akik szerint a szépségkirálynő fürdőruhás fellépése sérti az indonéz nép büszkeségét, hogy fel is jelentették a rendőrségen. A szervezet képviselőit főleg a bikini zavarta. "Azért jelentettük fel Nadine Chandrawinatarát, és másik négy versenytársát a rendőrségen, mert tisztességtelenül viselkedtek azzal, hogy bikiniben mutogatták magukat"- áll az iszlám szervezet feljelentésében. "Vulgaritásukkal szégyent hoztak az indonéz nőkre, így ugyanis itt nem lehet viselkedni"- nyilatkozta az Iszlám Védelmi Front ügyvédje, aki hozzátette, meggyőződése, hogy a Miss Universe jelölt mások kedvéért viselkedett így, és nem volt igazán beszámítható.