horoszkóp

Ne féljen 2007-től, Jupiter megvédi!

2006.12.31. 13:36
Tudni szeretné, mit hoz a jövő év? Nekünk megjósolták. 2007 az ellentmondások éve lesz: a politikusok például betartják a törvényeket, ugyanakkor lábbal is tiporják a jogállamiságot. De félni azért nem kell, hisz bár jön a nagy szegénység és elnyomás, amellett beköszönt a kánaán is. Igaz, egyesek szerint már márciusban, mások szerint csak nyár végén. A Szaturnusz leveri a tüntetéseket, a Nap zavarokat kelt, de Jupiter mindenkit megvéd.

Általában jobb hamar túlesni a rossz híreken, ezért a praktizáló jósok által készített előrejelzéseinket is ennek megfelelően csoportosítottuk. Ne essen tehát pánikba, a végén minden jóra fordul.

Niki kártyája és a baljós jövő

Niki magyarkártyája nem sok jót ígér. A lapok azt mondják, az ország gazdasági helyzetében nem lesz előrehaladás, inkább kicsi visszaesés várható. A jósnő előrejelzése valóban meglepő, hiszen ezek szerint "a politikusok között továbbra sem lesz megbékélés, sőt jobban eltávolodnak egymástól".

Akit hidegen hagy a közélet, azt csak azzal tudja csak kicsit jobb kedvre deríteni a jövőbelátó, hogy "a családoknál nagyobb lesz az összetartás." Ugyanakkor senki ne tervezzen nagy beruházást jövőre, hiszen a kártya azt mondja, hogy több lesz adóságokkal megterhelt ember, és az országnak is növekszik az adósságállománya. Niki még azt is kiolvasta a zöld alsóból és a tök felsőből, hogy "az új EU tagállamok miatt nehezedik a helyzetünk."

Sajnos Nikinél a kockavetés sem mutatott szebb jövőt: "Helyzetünk romlik, az időjárásunk még szélsőségesebb lesz."

Julius politikai horoszkópja

Julius asztrológiai alapon, vagyis a kérdés időpontjára felállított horoszkóp alapján konkurál a politológusokkal. A csillagok azt üzenik Juliusnak, hogy "a részben passzív, részben megfélemlített nép hallgatólagos egyetértésével, támogatásával, illetve beletörődésével a háta mögött a kormány tovább folytatja működését, továbbra is főként a nyilvánosság kizárásával."

A jós lát azért némi fényt is az éjszakában. Például azt, hogy "2007-ben sok külföldi támogatásra számíthat az ország". Lesznek viszont váratlan veszteségek is, de hogy pontosan milyenek, azt a csillagok egyelőre nem fedték fel. Mindössze annyit üzentek, hogy "a rossz gazdálkodást egyre nehezebb lesz megmagyarázni, a szóvivőknek nem sok babér terem 2007-ben sem".

A jós barométere kormány- vagy kormányfőváltást is mutat az év vége felé, előrejelzése szerint legalábbis "kedvező fordulat várható az ország vezetésében."

Éva megszorításokat lát a bolygók állásából

Éva a Naprendszer két nagy gázbolyogójára, az Uránuszra és a Jupiterre vetette tekintetét. Ebből a vak is látja, hogy a két planéta "feszült fényszögének kedvezőtlen hatása már az év elején érezteti hatását, mely az energiaszolgáltatás és informatikai rendszerekben okozhat fennakadásokat és zavarokat. A légiközlekedésnél nagyon fontos lesz az elővigyázatosság" - üzenik a gázórások jó messziről.

Azt már nem tudjuk pontosan, de talán nem is lényeges, hogy melyik égitest okozza "a kormány és ellenzék közötti feszültség fennmaradását" s vajon melyik bolygónak köszönhetjük, hogy "végül konszenzus jön létre, mely biztosítja majd, hogy a kormány az akaratát véghezvigye."

Az asztrológia nem hazudik, csak tudni kell olvasni a csillagokból. Ezt teszi Éva, ezért tudjuk tőle már most jó előre, hogy "megszorítások várhatóak a közigazgatás, oktatásügy és egészségügy területén is", így a Velvet olvasói kivételes helyzetben vannak, jó előre felkészülhetnek a megszorításokra. Mint ahogy az sem éri majd meglepetésként őket, hogy "a hatalmi harcok azonban mindkét oldalon személyi változásokkal járnak."

Háború nem lesz, csak botrány

Hála az égnek - és Évának -, nem keveredünk háborúba, hiszen bár "a külkapcsolatokban szintén várható nagy feszültség, de ezt sikerül végül sikerül megnyugtatóan rendezni."

Éva horoszkópja éberségre ösztönzi a tényfeltáró újságírókat. Tőle mi már most tudjuk, hogy "a jog és igazságszolgáltatás sem lesz mentes a kirobbanó botrányoktól, nagy horderejű csalásokra, visszaélésekre derülhet fény."

És vajon hogyan viseljük mindezt mi, emberek? "Érzékenyebben reagálunk az igazságtalanságokra, méltánytalanságra és törvénytelenségre." A 2007-es év ugyanis "elsősorban a szociális érzékenységet és humanitást helyezi előtérbe az emberek gondolkodásában".

Kriszta, az okleveles asztrológus

Ha kételkednénk is egy cseppet az előző előrejelzésekben, Kriszta horoszkópjában száz százalékig megbízhatunk. Ő ugyanis okleveles asztrológus, ha valaki, hát ő biztosan jól ismeri a csillagok nyelvét. Kevesebb balsorsot is lát 2007-re.

Nem véletlenül kezdi az alapoknál. Mint megtudjuk tőle, az emberekhez hasonlóan minden országnak is megvan a maga állatövi jegye. "Magyarország a Nyilas jegyébe tartozik" - tudjuk meg tőle - "éppen ezért különösen fontos, hogy a Jupiter bolygó 2006. november 24-én belépett a Nyilas jegyébe, ahol egyébként uralmi helyzetben van, és elég jól meg tudja valósítani hatásait".

Mindez azért jó, mert "reményt és optimizmust képes adni, és felerősödik általa az önzetlen szeretet iránti igény" mégpedig azért, mert a Jupiter a hit bolygója." "Ezért mondják azt a világban sokfelé, hogy a magyaroknak nagy lelkük van" - mutat rá a kozmikus összefüggésekre az okleveles asztrológus.

Kriszta - kollégáival ellentétben - derűsebbnek látja jövőnket, hiszen az, hogy "a Nap együtt áll a Jupiterrel, országunk gazdasági életére nagyon kedvező, mert jelzi, hogy pénzügyi segítséget kapunk külföldről, valamint sok munkalehetőség nyílik külföldön a magyarok számára."

Idehaza is minden a legnagyobb rendben lesz. "A Nap - Jupiter szoros kapcsolatának köszönhetően az ország vezetői igyekeznek betartani a törvényeket, de emellett igyekeznek érvényesíteni szabad akaratukat is."

A Szaturnusz leveri a tüntetéseket

Azért Krisztánál sem fenékig tejfel Magyarország jövője, ugyanis számolni kell a Szaturnusz fékező, gátló hatásával. Ez a bolygó az országok horoszkópjában az idős, beteg, elszegényedett embereket jelöli, és így várható, hogy ez a réteg nagyon el lesz keseredve."

A közélet sem lesz olyan békés, mint azt a Jupitertől várnánk. Hiszen ott van két övvel kintebb, rögtön a Szaturnusz után az Uránusz. Ezzel még nem is lenne akkor baj, hanem "az Uránusz - Mars feszültség-fényszögeinek a hatására számítani lehet ellenállásokra, forrongásokra, tüntetésekre, sőt az országon belüli diplomáciai bonyodalmakra.

A lázadó csoportokat a rendőrség és a hadsereg megfelelő korlátok közé tudja szorítani, erre utal a Szaturnusz és a Mars bolygó, amelyek a törvényeket és a fegyveres testületeket jelölik a horoszkópban" - tudtuk meg Krisztától, az okleveles asztrológustól.

Tavaszra bölcs belátást hoz a Jupiter

Mégis van kiút. A kedves Jupiter gondoskodik róla, "csak a hitünket és a lelkesedésünket nem szabad elveszítenünk." De legalábbis februárig, márciusig próbáljuk tartani a lelket magunkban, hiszen Krisztának azt üzenték a csillagok, hogy akkoriban "stabilizáció is várható, hiszen sokan belátják a reformok szükségességét, és az emberek megértik, elfogadják az áldozatok fontosságát és bátran reménykedhetnek egy jobb sorsban." Nem is lehet semmi baj, mert az okleveles asztrológus szerint "spirituális szempontból elmondható, hogy kis országunk igazi védelem alatt áll."

Klári kánaánt ígér

Klári a magyar kártyához nyúlt, ennek segítségével készítette előrejelzését a Velvet olvasóinak. Máris fellélegezhetünk, hiszen "felsőbb energiák által különös védelmet és pártfogást élvez az ország, függetlenül a folyamatosan változó helyzettől. Sőt, a magyar nemzeti tudat tovább erősödik."

Klári későbbre teszi a helyzet javulását. A kártya azt mondja, csak a második félévben várható a sorsunk általános jobbra fordulása. Molnár Lajos egészségügyi miniszter is nyugodtan alhat ezután, mert a kártyalapok szerint "az egészségügyi ellátás egyensúlyba kerül a kihívásos helyzetek ellenére is."

Aztán jöhet is egy kis kánaán: fellendül az idegenforgalom, élénkülnek a befektetések, és pezseg a munkahelyteremtés. "A fiatalok érdeklődése megnő a külföldi lehetőségek iránt, tapasztalat szerzése céljából."

"Kiváló lehetőség nyílik mindenki számára" már csak minden azon múlik, hogy "ki mire hajlandó figyelni: nehézségre vagy a megoldásra".

2007 a tanulságok éve

Klári utat is mutat a Velvet bizonytalan olvasóinak. "Aki a nehézséget választja, csak arra figyel, annak hangulata: szomorú, elégedetlen, elkeseredett lesz, minek következménye többféle betegség megjelenése lehet. Aki a megoldást keresi és arra figyel, az nem csak meglátja azt, de hangulatát a szeretet, siker, öröm, megelégedés, egészség, béke és aktivitás jellemzi."

Klári szerint akik nyitott szemmel járnak, azok számára igen tanulságos lehet a 2007-es esztendő. Ugyanis mindenkinek lehetősége nyílik "meglátni és megtapasztalni azt a lehetőséget, hogy mi az, ami szolgál minket, és mi az ami nem."