Nem végződött jól egy áprilisi napja az egyik tajvani állatkert alkalmazottjának: Chang Po-Yu állatorvos alsókarját letépte egy krokodil. Azonnal visszavarrták, és a gyógytorna sokat segít, 8 hónap elteltével ma már használni is tudja a kezét. Képek, csak erős idegzetűeknek.

Egy beteg krokodil tépte le idén áprilisban Chang Po-Yu, a tajvani állatkert állatorvosának bal kezét. Az állatorvos a dél-tajvani Kaohsiung állatkertjének egyik állatát igyekezett kezelni, de nem vette észre, hogy a krokodilt nem sikerült teljes mértékben elaltatni. A férfi szerencséje az volt, hogy miután a 200 kilós nílusi krokodil leharapta a karját, a munkatársai ki tudták szedni azt az állat pofájából, és a kórházban egy hétórás műtéttel visszavarrták a végtagot.

Ha átgondolta, akkor klikkeljen

A baleset abból eredt, hogy az állat még valamennyire eszméleténél volt, mikor Po-Yu egy vaskorláton átnyúlva ki akarta szedni a krokodil hátsójából a kábítóinjekció tűjét. Miközben a megcsonkított férfit kórházba szállították, egy munkatársa elkábította az állatot és kiszedte a szájából a kezet. Több mint fél év elteltével a férfi már jobban van, és mostanában már a fizikoterápia eredményei is jelentkeztek: ismét képes fogni a visszavarrott kézzel.