horoszkóp

Lefokozták a Playboynak pózoló amerikai kiképzőtisztet

2007.02.15. 14:41
Habár Michelle Manhart nem tud olyan szabályról, amely tiltaná a légierő tagjainak a meztelen pózolást, mégis tudomásul veszi: a Playboyban megjelent fotósorozata miatt már nem teljesíthet aktív szolgálatot a légierőnél. Ennek ellenére azt mondja, nem bánta meg, hogy valóra váltotta álmait, és levetkőzött a magazinnak.

"Csalódtam a rendszerünkben, túl messzire mentek" - mondta az Associated Press hírügynökségnek a Playboynak levetkőző amerikai kiképzőtiszt, Michelle Manhart. A katonanő gyermekkori álmait váltotta valóra a meztelen fotókkal, az amerikai légierő ezt viszont nem tolerálta: lefokozták az őrmesteri rangú Manhartot, aki mostantól adminisztrációs asszisztensként teljesíthet szolgálatot a lacklandi bázison.

A hazért tette?

A katonanő szerint a vonzó kiképzőtisztek meghozhatják az amerikai fiatalok kedvét a légierőhöz. A lacklandi bázis szóvivője azonban azt közölte, Manhart tette nincs összhangban a légierő alapértékeivel, a feddhetetlenséggel, szolgálatkészséggel és kiválóságra törekvéssel. Ezért a légierő úgy döntött, lefokozza a légierőnél 1994 óta szolgáló, Kuvaitot is megjárt kiképzőtisztet.

Manhart szerint mindenkinek meg kell valósítani az álmait

Az amerikai légierő kiképzőtisztje a magazin februári számában pózolt, először egyenruhában, majd csupán egy dögcédula fedte testét. "Nem tudok olyan szabályról, amely tiltaná a meztelenkedést" - mondta Michelle Manhart a Fox News híradójának adott interjúban. A kétgyerekes, férjezett katonanő gyerekkori álma vált valóra a Playboy-fotózással, és úgy érzi, nem tett semmi rosszat, sőt, mindenkit arra buzdít, kövesse álmait. A lefokozott őrmestert férje is támogatta, és beosztottai sem vették rossznéven a fotókat.