A kurvás lányoknak leáldozott

dns
2007.07.06. 16:53
A szépségversenyekre rá lehet kattanni, tudtuk meg egy versenyzőtől, mielőtt leitatta volna a fenekéről az optikai tuningként használt csillogó babaolajat. A Miss Maxim verseny döntője előtti válogatáson jártunk, ahol a zsűri esélytelennek ítélte a műkörmös, tetovált szemöldökű lányokat.

„Itt nem a tangában pózoló, kurvásabb kinézetű lányokat keressük, hanem a természetes szépségeket”- nyilatkozta Keleti Györgyi, majd nevetésben tört ki kiváló akusztikai adottságokkal megáldott a Moulin Rouge dísztermében. „Vicces, hogy én beszélek a természet adta szépségről, akinek a szája, és a melle is meg van csinálva. De tényleg.”

Olyan, mintha a gyerekünk lenne

Nézze meg képeinket!

Ősszel első alkalommal rendezik meg Magyarországon a Miss Maxim versenyt, amely nemzetközi szinten már évek óta létezik. A versenyt a magát korábban háztartásbelinek tituláló Keleti Györgyi, és a ruhában és anélkül is modellkedő Kis Hegedűs Réka rendezik, akik közösen alapítottak modell ügynökséget, és a Miss Maxim válogatásán kívül ezúttal az ügynökségükbe is keresték a tehetségeket.

„Több mint százharminc lány regisztrált a honlapunkon, és jelezték, hogy eljönnének a verseny döntőjének mai válogatására, de végül sak harmincvalahányan jelentek meg. A többi nyaral. Györgyivel úgy döntöttünk, szervezünk majd egy következő castingot is”- mondta Kis Hegedűs Réka láthatóan fáradtan. Mint elmondta, a szervezés rengeteg idejét lekötötte, és hozzátette: „de most már megy magától a gépezet, elengedhetjük. Kicsit nehéz, mert ez a verseny olyan, mintha a gyerekünk lenne.”

Ilyenfajtákat keresek, mint maga

A Moulin Rouge teraszán jómódú amerikai turisták ebédeltek, és arról beszéltek, illik-e bókolni a szakácsnak, ha szép az étel. Az asztaluk mellől látható volt, ahogyan a belső termekben vakuk villannak, és a vécéből időnként magassarkúhoz nem szokott lányok billegnek ki bikiniben, optikai tuning gyanánt a fenekükön babaolajjal. A folyosón egy izgatott szülőt sem láttunk, aki kompakt géppel fényképezte volna lánya minden mozdulatát, ha már benevezte őt, hogy megvalósítsa önmagát. A hozzátartozókat itt két kopasz harmincas vállalkozó képviselte, és egy ötvenes férfi, aki répalevet rendelt a bárpultnál.

„Kedvesem, van nekem egy magazinom, ilyenfajtákat keresek bele, mint maga” - tett nekünk szakmai ajánlatot a répaleves úr. Sejtettük, nem az újságíró-garnitúráját szeretné felfrissíteni, ezért a belső terembe irányítottuk. Egy fotós szerint a férfi nem a válogatókhoz tartozott.

Utálom a műkörmöket

Klikk!

Az ingerszegénységben azon hezitáltunk, vajon strigulázzuk-e, hány jelentkező mondja majd el kérdésünkre, hogy azért szeretne címlaplány lenni, hogy az unokáinak meg tudja mutatni; de kettőnél abbahagytuk. „De különös műfaj a modellválogatás, idegenül érzem magam ebben a helyzetben” – lépett mellénk a Maxim főszerkesztője, pedig neki nem is kellett a mellkasát kiemelve, enyhén jobbra biccentett fejjel fixálni egy pózt a fotósok kedvéért fél percre. Miután a versenyzők újból megmozdultak, a színpadról lebotorkálva a zsűri elé léptek, hogy Már Róbert stylist mérőszalaggal ellenőrizze a méreteiket.

„Utálom a tetovált szemöldököket és a műkörmöket” – mondta Bordás Alexa aktmodell, a zsűri tagja, aki hat órát töltött az eseményen, kis részben „nettó unalommal.” A zsűri tagjai közt fedeztük fel Ladányi Ádámot, a legújabb Mister Gay Hungary-t, és ez meglepett. „Györgyi ott volt a melegek szépe választáson, és visszahívott, ennyi”- mondta Ladányi Ádám nem sokkal azelőtt, hogy néhány háztömbbel arrébb, a Művész moziban Szetey Gábor a kormányzati személyügyekért felelős államtitkár könnyeivel küszködve bejelentette, meleg. Eközben itt, a revüben, újabb bikinis csapat érkezett.

Belecsúszhatsz a drogozásba

„Ebben a szakmában nagy a kísértés mindenfélére, vigyázni kell a rosszakaratú emberekkel”- mondta egy fehér bikinis versenyző, miután a strigulázás helyett azt gondoltuk ki, szakmai tanácsokat kérünk a kezdő modellektől. „Könnyen belecsúszhatsz a drogozásba, mert állandóan topon kell lenni. Ezzel érdemes vigyázni” – tette hozzá egy hamvas arcú barna, aki a fürdőruháját külön retikülben szállította, mintegy megtisztelve a ruhadarabot. „Ne vegye át a tested az irányítást a lelked fölött” – tanácsolta egy harmadik lány, aki nem sokkal ezelőtt álmodozó tekintettel lépett be az Operett Színházba, keresve a válogatást.

Mielőtt a negyedik lány leitatta volna a testéről a fölösleges babaolajat és visszavette volna a farmerminiszoknyát a sztenderd arany övvel és fekete toppal, arról kérdeztük, miért éppen ezen a versenyen indult. „Minden versenyen szeretnék elindulni, amelyiken csak tehetem. Rá lehet az ilyenre kattanni hamar.”