horoszkóp

Barna hajú diáklány lett Németország szépe

2007.02.12. 11:59
Az újdonsült szépségkirálynő még nem fogta fel, hogy ő lett Miss Germany. A 18 éves Nelly Marie Bojahr az iskolát is szünetelteti, hogy ellássa királynői teendőit.

18 éves diáklány lett Németország szépe. A királynő, Nelly Marie Bojahr barnahajú, barnaszemű, Brandenburg tartományból érkezett, és a döntőn 22 lányt sikerült maga mögé utasítania. A szépségversenyt a Baden-Württembergi Rustban, Németország legnagyobb vidámparkjában tartották.

Szépségkirálynők punk népvisetben

A verseny a klasszikus forgatókönyv szerint zajlott: a jelöltek először egy Dirndl-punk fantázianevű öltözékben vonultak be, amelyet egy német divattervezőnő tervezett a tradicionális német népviselet alapján. Ezután estélyi ruhás és végül bikinis mustra következett -olvashatjuk a verseny honlapján.

Nelly Marie Bojahr és a többiek

Hanyagolja az iskolát

"Nem hiszem el, ez leírhatatlan érzés" - mondta a koronázás után meghatódva a királynő, aki félbeszakítja tanulmányait, hogy minden idejét a Miss Germany címmel járó teendőknek szentelhesse. Az első helyezésnek köszönhetően például részt vesz a Miss Hawaiian Tropic szépésgversenyen is.

Bojahrnak többek között egy Mercedes, egy Las Vegas-i és egyiptomi utazás üti a markát, valamint egy egyéves exkluzív modellszerződést is magáénak tudhat.