Kivillanó tangák a líceum udvarán

hh
2004.08.22. 21:19
A Miss Hungary idei elődöntőjének első fordulóján több mint harminc szép lány futkározott hiányos öltözékben az egri líceum barokk-rokokó udvarán Tasnádi Péter vállalkozó és a nézők legnagyobb örömére. Felhajtott miniszoknyák, spontán leszbishow az öltözőben, fotósunk mindent lát, sőt!
A Miss Hungary nem tévesztendő össze a Fásy Ádám showman, énekes, tévés fenomén szervezte Miss Universe Hungaryvel (névhasználati és egyéb ügyekben egyébként is birkózik a két csoport), ez a verseny bizonyos Répás Lajos szervezése. Répás úr nagy közönségcsalogató húzása az volt, hogy beszervezte a zsűribe Tasnádi Péter vállalkozót.

Kattintson a képre jól!

Híznak a lányok, rengenek a seggek

A rengeteg gyönyörű lány mellett megfért egy-két kevésbé szerencsés adottságú induló is, akiket alighanem csak a kíváncsiság vezérelt ide. Horrorisztikus elemként feltűnt egy-két elszabadult, önálló életet élő óriásfarpofa és egy originális hentesarc. De gyönyörködhettünk a robusztus alkatú Miss Zsaruban is, akinek járásából következtetve a Robotzsaru volt a kedvenc filmje

Kifejezetten fenekekre specializálódott kritikus-szakértőnk szerint idén a magyar lányok kicsit dagibbak. A szigorú ítész az egyetlen általa is elfogadható minőségű segget egy tizenöt éves versenyzőn észlelte.

Rossz kislányok

A nyolcra meghirdetett szépségverseny háromnegyed kilenckor indult csak el, ami a kisminkelt, tűsarkús lányokon kívül a szombati hakniturnéját járó Roynak és Ádámnak volt a legkellemetlenebb. Fotósunk ezzel szemben kihasználta, hogy a miniszoknyás, neccharisnyás csajok unatkoztak az öltözőben, és különböző erotikus pózok improvizálására próbálta rávenni a lányokat - többnyire sikerrel.

Kattintson megint!
A kitárulkozóbb lányok néhány szoftleszbi pózt is bevágtak megnyerő modorú fényképészünk kedvéért, az egyik tizenhét éves, hosszú combú lány készségesen felmászott egy iskolapadra, majd egy másik szőke ciklonra, mindezt az anyukája szeme láttára.

A szégyenlősebb konkurenseknek lebiggyedt ajkáról a mosoly az akció láttán. Egy névtelenséget kérő induló ki is fejtette nekünk csalódottságát. "Én az éjszakában dolgoztam évekig, de nem bírtam tovább, hogy mindenki ajánlatokat tesz, ezért kezdtem modellkedéssel, meg szépségversenyekkel foglalkozni. Ha valaki tudja, akkor az én vagyok, hogy ha sikeres akarsz lenni, akkor itt sokkal többet kell ribanckodni, mint a sztriptízbárokban." A lány azt is közölte, hogy neki a kurvákkal semmi baja, de a ribancokat nem bírja. A mondat fontos, súlyos, megfejtésén szakértőink dolgoznak.

Kika utódja és a magyar Travolta

Egy vérbeli tinicsapat négy tizennégy éves forma lánnyal tekergőzött a színpadon, amíg missjelöltek öltöztek. Az édes kicsi frontember nevét nem értettük, valami olyasmi volt, mint a Kika, de nem az volt. Kika már kiöregedett a tinipop-bizniszből, és különben is egy osztrák bútoráruház.

A harmadik fellépő egy dramendbészes kinézetű, húszéves főiskolai hallgató, Németh Gábor volt, aki a Pomádéból adott elő két számot. Az első száma, ahogy Gábor felkonferálta: "egy szerelmes, szomorú, líraikus" dal volt, a címe: Sandy. Gábornak jó hangja van, biztos ingyen jött fellépni.

Az est sztárvendége, Betty Love viszont állítólag besértődött, mert színpadralépését keresztbeszervezték a lányok fürdőruhás bemutatójával. Ezért annak ellenére, hogy fellépő ruhában érkezett, és nem kellett volna, csak dalolnia, vagy legalábbis úgy tenni, mintha, hazament. Betty védelmében megjegyzendő, hogy a szervezetlenség néha valóban rémesen zavaró méreteket öltött, erre több lány is panaszkodott.

Matek

A tini és felnőtt kategóriákban induló lánykák közül tizenegyet választottak biztos továbbjutónak, és még tizenegy lány ment "talonba". "Jaj, csak talonba ne kerüljek" - rimánkodott egy csinos lányka, mintha makk alsó lenne egy rablóultipartiban. Az országos döntőbe ugyanis harmincan kerülnek majd, de a két elődöntőn csak kétszer tizenegy lány megy biztosan tovább, és a harminchoz szükséges maradék nyolc lányt a zsűri fogja kiválasztani a talonból. Jövő szerdán Siófokon lesz a következő forduló.