horoszkóp

Fürdőruhás szépségversenyt tartottak a Béke szállóban

2004.07.25. 19:10
Könnyed vasárnapi szépségverseny elődöntőre hívták a Velvetet a fővárosi Béke Radisson szállóba. Ebben a politikailag kényes időszakban a 19. Miss Hungary speciális felkészülést követelt.
A Miss Hungary szépségverseny elődöntőjébe jutásért produkálta magát mintegy ötven 14 és 24 év közötti lány a Béke Radisson szállóban vasárnap délben. A Lezsák Sándor, Tóbiás József sajtótájékoztatóihoz szokott politikai újságírónak csodálatos kikapcsolódás egy ilyen esemény, amelyen végre szemérmetlenül stírölhető hosszú combok, erotikát sőt explicit szexualitást sugárzó szemek oldják a gátlásokat.

Szépség és Kheopsz-kultusz

Tekintse meg képeinket!
A verseny fő szervezője a modellügynökséget vezető Répás Lajos, aki a sorban a 19. Miss Hungaryt hangsúlyozottan a legelső, a királynő öngyilkosságáról is emlékezetes szépségverseny jogutódjának tartja, megkülönböztetve magukat a konkurenciától, Fásy Ádám szépségversenyétől.

A mostani verseny 10 tagú zsűrijében főszerepet kapott többek között Farkas Laura, a tavalyi verseny dobogósa és Tasnádi Péter vállalkozó. A legtöbbet az előbbi, a legfurcsábbakat viszont az utóbbi kérdezgette a hatos csoportokban előbb ruhában, majd fürdőruhában a zsűri elé vonuló lányoktól. Tasnádi egyiküket, egy hobbiegyiptológust, például arról faggatott, hogy milyen csillagképet utánoz Kheopsz fáraó sírhelye, és a választ is ő adta meg végül a tanácstalan aspriáns helyett. (Orion)

Buliból szépségversenyre

A lányok viszonylag jól viselték a négyórás öltözéssel, vetkőzéssel, álldogálással és kicsike szerepléssel járó negyeddöntőt, noha közülük meglepően sokan panaszkodtak másnaposságra. Viszont a szervezők nem kímélték őket, a szálló előtérben alig néhány székre huppanhattak le a légkondicionáló hűsében fürdőruhában fagyoskodó szépségipari szakmunkások. És se kávé, se ásványvíz, ami segítene.

Klikk a képre!
A résztvevők között végzett nem reprezetatív felmérés szerint az átlag a versenyre anyukája, barátnője, pasija unszolására jött el, túlsúlyosnak érzi magát, továbbá tanuló, a legfiatalabb például szeptemberben megy az általános iskola nyolcadik osztályába. Hogy szépek-e? Hogy milyen fürdőruhában vonultak az eredményről csak később határozó zsűri elé? Ne higgyen a tudósítónak, győzödjön meg saját maga a képre kikkolva!