horoszkóp

Egy kis nyelvet hadd kérjek oda, lányok!

dns
2007.09.14. 15:25
Manapság az értéket másképp kell keresni - mondta Bémer Miklós aktfotós, és azt a Miss Maxim szépségversenyen mi is nagyítóval próbáltuk megtalálni. Csempeszájú nők, vastag gyertyák, a heteroszexuális férfiak élvezetét kereső Győrfi Pál és bosszújáról lemondó Keleti Györgyi fogadott bennünket a metszően hideg Bed Beachen.

"Mintha ez a 2007-es év a szőkékről szólna. Baromi unalmasak" - mondta Zola, a Viva tv műsorvezetője, miközben természetes szőke kolléganőnk szemébe nézett a kihalt, hajópadlós helyiségben.

Csempeszájak és hideg

Klikk!

Tavaly ősz végén, egy lezárt mátyásföldi művelődési házban megtapasztaltuk, milyen is egy valódi, Z-listás szépségverseny izzadtszágszagú öltözője, ahol a kockaköves folyosón gyakorolják primitív koreográfijukat a reménybeli szépségversenyzők, mint a gimnazista gólyabálon. Azóta ugyanezt a reménytelen helyzetet keressük, mint optimális ihletforrást.

Közel egy év után megtaláltuk. Csempeszájú, közönséges nők, barátságtalanul hideg, súlyemelőarcú pékek, Kunovics Katinka, ex-Romanticos énekesnő, és a szél útját függönnyel elzáró belső tér fogadott a Miss Maxim szépségversenyen, a Bed Beach társalgójában.

Heteroszexuálisok élvezete

Fölösleges lenne még egyszer ebben az évadban white party-t hirdetni, fehér bomberdzsekije keveseknek van. A Miss Maxim szépségversenyére így is válogatott celebek jöttek el. Tornóczky Anita garbóban várta a végeredményt, egykori fiúja, Hajdú Péter pedig a személyzet minden tagjával kezet fogott.

"Egy szépségverseny egy heteroszexuális férfi számára jó időtöltés, nem?" - kérdezte pajkosan Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, akinek webkamerás jelenlétét a hétfői Kékfényben természetesnek tartjuk, de egy csütörtök éjjeli, koktélpartival egybekötött szépségversenyen furcsállottuk. "Hogy milyen is a nőideálom? Kékeszöld szemű, szőkés, hullámos hajú..."- itt hagytuk abba, látva, Győrfi kolléganőnket kezdi leírni viccelődve. Felülről lefelé haladt, de a többi testrész elemzését már nem vártuk meg.

Tekintete versenyzői combján

Ekkor érkezett Tóth Vera mellett Keleti Györgyi, valamikori Penthouse-mate, aki ezt a szépségversenyt Kis Hegedűs Rékával együtt kezdte szervezni, de mivel a Maxim görög tulajdonosa egyelőre nem utalta át a bérüket, kiszálltak a szervezésből. "Nem akarok botrányt, eljöttem, mert valamikor ez verseny a Réka és az én gyerekem volt. Megnézem, mit csináltak belőle." A Miss Maxim első válogatása július elején volt, a lap főszerkesztője azóta lemondott és Váry Péter lépett a helyébe, aki ezen az estén fekete, miniszoknyás versenyzői körében pózolt a képeken, miközben tekintetét versenyzői combján pihentette. Háta mögött tucatnyi, vastag gyertya égett, hangulatot adva az ősz legfurcsább eseményének, miközben a dj olyan slágereket kevert szinte hangtalanul, mint az Ain'no Sunshine.

Mielőtt a szépségverseny tíz döntőse fekete szuperminiben helyet foglalt volna a pódiumra helyezett kanapén, Éliás Gyula mindenkori szépségversenyszervező még udvarolt kicsit a várandós pultosnőnek, és Palcsó Tamás is értesített egy szilikontól karakteres szájú nőt arról, hogy Király Tamás partija mindenki számára nyitva áll. Kóczi Éva versenyző elárulta, rajong Szebeni Istvánért, aki sajnos nincs itt, majd leült kilenc döntőstársa mellé a fehér kanapéra. Az úgynevezett döntőt nem több, mint harminc vendég figyelte, ők "utca embere" típusú interjúk készítésére alkalmatlannak bizonyultak, egyetlen versenyző rokona sem jelent meg. Néhány pezsgőző férfi hangosan csevegett mindvégig, mint egy jó Újpest-meccsen. Zsűri ezúttal nem volt.

Fázok, hogy az állat

Éjfél körül még mindig nem kezdődött el a döntő, de már tudtuk, hogy a megjelent Kasuba L. Szilárd nem VV. Katkával, hanem egy nála két fejjel magasabb nővel jár, akivel együtt azonnal el is tűnt, ahogy a fotósok keresni kezdték. Koktélozó celebjeink nem ezen az estén kezdték el szervezetük méregtelenítését, és az állatlélektanban is jeleskedő Frabato sem itt gyűjtött maga köré intellektuális partnereket.

"Annyira fázok, hogy az állat"- fogalmazott sajátosan az egyik versenyző a kanapén, aki saját bevallása szerint - egyetlen pánttal kiegészített - szandálját 26 ezer forintért vásárolta az őszi leértékelésen, körülötte azonban mindenki csizmában volt. Minden versenyzőt Bémer Miklós, a rendíthetetlen aktfotós próbábált fanatizálni, zárt velúrkabátban. "Egy kis nyelvet hadd kérjek oda, lányok!"- instruálta a fehérnépet a szakember.

Érték másképp

Nézze meg képeinket!

Az este nagy reménysége a közönség szerint Csősz Boglárka, az Apám beájulna film hősnője volt, aki a bulvárlapok szerint hosszú külföldi útjai után megújulva tért vissza nemrég sepsiszentgyörgyi otthonába. A versenyző egy otromba, barna festményt kapott különdíjként, amelyet nemcsak az Ecseri piacon, de még a Komjádi uszodánál is fojtogató érzés lenne értékesíteni. A díjazottak ugyan kaptak valamiféle ajándékutalványt, mégis érthetetlen, mit kerestek itt.

A harmadik helyezett Kassai Katinka lett, a második Sztankó Ildikó, aki fodrásza miatt bizonyára sokat magyarázkodott, hogy a látszat ellenére mégsem húskampós cyberpunk film forgatásáról érkezett. Az első helyezett pedig Venczik Yvette lett, kinek sok gondolata most nem volt a világról azon mondatai között, melyeket diktafonra vehettünk, így inkább Bémer Miklóshoz fordultunk, miközben ő - a függönyön át süvítő szél ellen védekezve - összehúzta plüsskabátját.

"Manapság az értéket másképp kell keresni"- fejtette ki bő húsz percben gondolatait az aktfotós, mialatt a vendégek java elhagyta a helyszínt.