horoszkóp

Légkondiban utazik a mobilosok szépe

2006.12.03. 18:29
Szellőzéstechnikában utazó fekete hajú lány, Csókás Réka nyerte a mobilszépségversenyt. Azért mobil, mert mobilon lehetett szavazni. A versenyzők között akadt olyan, aki büszke rá, hogy nincs melle, egy másik kisebbrendűségi komplexusának hangoztatásával igyekezett szavazatokat gyűjteni. Egy lányról pedig azt tudtuk meg, hogy gyakran elájul és ilyenkor hajlamos betörni az orrát.

A civilben szellőzéstechnika-bizniszben utazó Csókás Rékát választották a mobilosok 2006 mobilszépének a vasárnapi döntőn, a Syma Csarnokban. Óriási nyereményeső hullt az ölébe: szerepelhet a TV2 Aktív című műsorában, sőt online interjút is készít vele a tévécsatorna weboldala, továbbá levetkőzhet az egyik férfimagazinnak. Kap még egy mobiltelefont is, de ezutóbbi a második és harmadik helyezettnek is jár.

A lányokra kizárólag sms-ben lehetett szavazni. A felhozatal vegyes volt: a győztes Réka bármelyik nemzetközi kozmetikai cég samponjának lehetne a reklámarca, vagy akár fürdőruhában is feszíthetne a pálmafák közt.

Nagyon boldog a győztes

Galéria

Rékáról megtudtuk, hogy modellkedik is, de ezt csak és kizárólag a Velvet olvasóival osztotta meg az eredményhirdetés után; a Syma csarnok közönsége, sőt még a konferansziéként tevékenykedő Rákóczi Ferenc is úgy alszik ma, hogy nincs birtokában ennek az információnak.

Ők mind csak azt tudták meg Rékától - a műsorvezető kérdésére adott válaszból -, hogy nagyon boldog és nem számított a győzelemre.

A többi versenyző szinte kivétel nélkül modellként illetve erotikus táncosként aposztrofálta civil foglalkozását, még az a lány is, akit könnyebben tudtunk elképzelni aratás közben egy kombájn tetején.

Bár a fürdőruhás felvonulásnál itt-ott kivillantak a narancsbőr-kezdemények, az egyik versenyző pedig idefelé alighanem elveszítette a mellét, mégsem volt laposabb, mint a sziporkázóan szellemes konferanszié.

Eltörtem az orrom

- Üzletvezető-helyettesként dolgozol? Csak nem egy szexshopban? Ha-ha-ha...- kérdezi Jucától Rákóczi Ferenc. Majd beavatja a közönséget, hogy a versenyző orrában némi görbületet vélt felfedezni.

- Csak nem egy orrsövényműtét nyomai?
- Nem. Eltörtem az orrom.
- Nagy buli volt, vagy mi?
- Nem. Otthon voltam egyedül és elájultam, akkor ütöttem be. Remélem, most nem fogok elájulni, nagyon izgulok.

Végül sem ő, sem Niki nem fordult le a színpadról, akit egyébként a szülei neveztek be egy mms-sel a versenyre. A konferanszié aziránt érdeklődött a jelenlévő büszke anyukától és apukától, hogy miért nem inkább egyetemre íratták be a lányukat.

Anikó Gyuláról érkezett. - Gyula jó hely. Sokat ittam arrafelé - avatta be múltjába az egybegyűlteket a műsorvezető, majd nem sokkal később átmenetileg levonult a színpadról.

Mindenki mosolyogjon jó sokat!

Galéria

Mivel mobilos szépségversenyre jöttek, a lányok bemutatkozó filmjeikben nem a világbékéről, hanem a mobiltelefonhoz fűződő kapcsolataikról beszélve győzködték a közönséget, hogy szavazzanak rájuk.

Tünde például azzal lepett meg mindenkit, hogy legfőképp sms-eket ír, de sokat is telefonál, amúgy pedig mindenki mosolyogjon jó sokat. Réka viszont azért választotta mostani készülékét, mert le akart tölteni egy csengőhangot és csak ezzel a típussal tehette meg.

Anikónak bezzeg két telefonja is van! És előfordul, hogy egyszerre csörög mindkettő, az irigységet pedig ki kell érdemelni, ezért szavazzon mindenki őrá, de gyorsan.

Depressziós versenyző

Juca önértékelési problémáival promótálta saját magát: "Pesszimista vagyok, jó lenne az első tízbe bekerülni, szavazz rám, és akkor majd nem látom ilyen sötéten a világot." Juca biztosan boldogan ment haza ésnem vágta fel az ereit, hiszen kívánsága teljesült.

Liza a filozofikus gondolkodásra fogékony férfiakra próbált hatni azzal a szöveggel, hogy mindent ki kell próbálni, és ne foglalkozzunk a múlttal, mert az sosem jön vissza, csak a jelen és a jövő a lényeges.

A betegség miatt a versenyről távol maradt Szilvi videós üzenetéből azt tudtuk meg, hogy szívesen kipróbálná az üvegtechnikát, amúgy pedig megfogta a harmadik generációs mobil.

Panda szerint a mobilvilág jó dolog, ő az okos és nőies telefonokat szereti, de eddig sajnos még sikerült ilyet találnia.

Szellemi kapacitás

Mint minden magára valamit adó szépségversenyen, itt is figyelembe vették a lányok szellemi teljesítményét. Természetesen mobiltelefonos kvíz kérdésekre kellett válaszolni.

Például hogy mit takar a harmadik generációs telefon fogalma, mi az a prediktív szövegbevitel, miben különbözik az mms az sms-től, mi a bluetooth, a WiFi és a roamingolás, és vajon lehet-e a harmadik generációs mobillal videotelefonozni.

Egyedül Anikón fogott ki az egyik beugratós kérdés, hogy mi is az a WAP. Adatokat lehet letölteni vele a számítógépről... Na dolgozzunk még egy kicsit a válaszon! Mondjuk lehet rajta mozi- és tévéműsort keresni? Mondd, hogy igen! - segédkezik a lelkes Rákóczi Ferenc. És Anikó persze hogy tudja a választ!