Százhatvannyolc kilósan nyert szépségversenyt a thaiföldi Bangon Waiyawong. A Jumbo Queen Supermodel titulus viselője korábban modell volt, mostantól az elefántok védelmezője lesz.
Az egykori modellt korábbi súlyának majdnem háromszorosával, 168 kilogrammal koronázták Jumbo Queen szépségkirálynővé Thaiföldön.

Klikk a képre!
A lebegős selyembe öltözött nők tánctudásuk bemutatása előtt mérlegre álltak, ahol az abszolút súly-győztesnek Bangon Waiyawong bizonyult: 29 kilóval verte a második helyezettet. Bangon mályvaszínű szoknyát viselt, vállán narancsszínű krepp szárnyakkal. A molett szépség elsősorban azonban nem külsejével, hanem diszkótánc-előadásával nyűgözte le a közönséget.

Elefántok védelmezője lesz

A Jumbo Queen versenyen egyébként évről-évre keresik azt a legalább 80 kilós thaiföldi nőt, aki a titulussal együtt automatikusan az elefánt-védelem szószólójává is válik. A megmérettetést - valószínűleg épp ezért - a Bangkoktól negyven kilométerre található Samphran Elefántfarmon tartották, az ugyancsak itt rendezett éves elefántünneppel egyidőben.

A 34 éves Bangonnak egyébként szépségápolási üzlete van, és becsvágyó nőket készít fel hagyományos értelemben vett szépségversenyekre.