horoszkóp

Amerikai tűzoltóné a legszebb asszony

2007.03.10. 21:27
Nagy csinnadratta és felvonulás kíséretében a Fekete-tenger melletti Szocsiban választották meg az idei év legszebb asszonyát. Ezúttal amerikai férjes asszony fejére került a korona.

Amerika tavalyi szép asszonya lett a legszebb férjes asszony a Mrs World 2007 versenyen. A világ minden tájáról érkezett 30 versenyző közül a zsűri egy 29 éves arizonai hölgynek, Diane Tuckernek ítélte oda az első díjat.

Kattintson a képre!

Szocsiban a világszépe

A koronát elődje, az orosz Sofia Arzhakovskaya tette az idei győztes fejére az eseménynek helyet adó Fekete-tenger meletti üdülőhelyen, az oroszországban, Socsiban.

Tűzoltó feleségéből királynő

Kattintson a képre!

A hosszú fekete hajú Tuckerről annyi tudható, hogy még nem töltötte be harmincadik életévét. Továbbá az is kiderül a versernyről jelentkező tudósítók beszámolóiból, hogy Mrs World 2007 nem véletlenül lett a korona birtokosa erre az esztendőre, valóban megérdemelte az elsimerést, lenyűgözte a zsűrit. Diane Tucker amúgy egy arizonai kisvárosban él, és a sierra vistai középiskolában végzett 1995-ben. Két évvel később bekötötték a fejét, férjhezment egy tűzoltóhoz, Thomas Tuckerhez. Amikor épp nem szépségkirálynő, akkor amdinisztrátorként dolgozik. Ez azonban nem köti le az összes energiáját, ezért munkája mellett önkéntesnek jelentkezett egy rákellenes alapítványhoz.