Ki legyen az új világszépe?

2007.09.19. 16:24

Õrület, nem csak Playmate-t lehet választani nálunk, hanem Miss World Hungary-t is. Persze egyelőre csak a magyar mezőnyt vonultatjuk fel, hogy önök eldöntsék, ki legyen az egy, aki majd képviselteti magát az egész világ előtt. Úgyhogy tessék jól odafigyelni, kire klikkel. Annál is inkább, mert ha szerencsés, részt vehet a verseny döntőjén, ráadásul a győztesé a Velvet különdíja is.

A szavazásnak vége

Bernáth Zsuzsanna

A húszéves lány nemcsak kommunikációt és médiatudományt tanul, de mellesleg jogászhallgató is. Egyelőre társalgási szinten beszéli az angolt és a franciát, ami nem tudjuk pontosan mit jelent, de reméljük, hogy körül tudja írni magát. A barna, 180 centis lánynak jól áll a deck, bár azért valamit ehetne, mert ez a behúzott has már nem trendi.
Még nem érkezett szavazat

Bertalan Edina

Ezek a képek kicsit olyanok, mintha csak berakták volna a lányok mögé a háttért, de sebaj. A 21 éves lány majdnem eléri a 170 centit, ami alatt szerintünk nem is lenne szabad indulnia, hiszen mi van, ha csupa égimeszelő jön a világ többi tájáról? Na mindegy, szakmai angolból fog vizsgázni, így egész biztos, hogy ki tudja fejezni mérhetetlen bánatát a sok háborúskodás és éhezés miatt, és az is valami.
Még nem érkezett szavazat

Beviz Bernadett

Alliteráló névből kettő is van a húszas listán, és az jó, igaz egyikük sem éri el a 170 centit, ami viszont szerintünk nem túl előnyös. A 20 éves lánynak mindenesetre nagy szerencséje, hogy még növésben van, valamint hogy még jó néhányszor nekifuthat a versenynek, hiszen fiatal. Rekreáció-életmódot tanul, tehát jó eséllyel tud majd tanácsokat osztogatni, igaz egyelőre csak németül. Viszont táncol, és ha jobban megnézzük, tényleg olyan Südi Iringós a tartása.
Még nem érkezett szavazat

Bodri Kriszta

A huszonegy éves szőkeség egyszerre kommunikációt és jogot hallgat, de egy vitorláson térdelve is megállja a helyét. Kicsit ijesztően kék a szeme, de legalább beszél angolul, így reméljük a világversenyen könnyedén kifejti a véleményét a globális felmelegedésről és rögtön tanácsot is ad annak megoldására. Nagyon szeret vezetni, reméljük tud is. Hobbija annyira nem ismert, viszont az biztos, hogy sikeres ügyvédnő szeretne lenni.
Még nem érkezett szavazat

Bokor Bianka

A magunk közt csak Bobinak becézett 18 éves kislány a legfiatalabb a sorban. Igaz korábban kritizáltuk a méreteket, így meg kell említsük, hogy mindössze 169 centi magas és egyelőre középiskolás. Mi róla is azt gondoljuk, hogy van még ideje, bár a keblei méretéből ítélve, lehet hogy már megérett a világszépe posztra. Németül társalgási szinten beszél, szeret táncolni és a gyengéi a filmek, ráadásul önzetlenül szeret másokon segíteni. Ez mind olyan szépségkirálynős, nem?
Még nem érkezett szavazat

Bugya Dóra

Hátulról a szépségkirálynős tornasor negyedik(harmadik) helyezettje a tizenkilenc éves lány, úgy tűnik, idén nem lényeg a méret. A menedzsment szakos szépség hobbija saját bevallása szerint a foci, az atlétika és a kézilabda, ez utóbbi szerencsére nem látszik az alakján. Vékonysága öröklött lehet, miután állítólag imádja az édességet. Ha ön őt látná a dobogón klikkeljen.
Még nem érkezett szavazat

Csuti Anita

Az első igazán hosszúlábú asszony, a huszonegy éves lány, aki közgazdásznak készül. Hobbijai alapján elég magányos típus lehet, nem annyira a csapatjátékot, mint inkább a magába fordulós sportokat kedveli, mint például a futás vagy az aerobic. Ezen kívül még szeret zenét hallgatni és internetezni, amit mi itt nagyon sokra értékelünk. Sajnos vega, így csülökvacsorát ne várjunk tőle, viszont a prémvadászokat angolul tudja elítélni.
Még nem érkezett szavazat

Freire Szilvi

A kicsit riadtan ülő hölgy a képen huszonhárom éves, és két éve nagy rajongója a pókernek. Különlegessége, hogy beszél portugálul és már elvégezte a Corvinust, most a Média Intézetbe jár. Hobbija a festészet, ő tehát kifejtheti Bosch ecsetvezetését, ha éppen ahhoz van kedve, mivel angolul is beszél. Ha ön szereti a virágos tetkót a bokán, ne habozzon.
Még nem érkezett szavazat

G. Nagy Lilla

Lillának is van tetkója, vagy csak valamit ráírt a jobb lábfejére, hogy el ne felejtse. Ő már komoly magasságokba tör, 178 centi és szintén jogász. Mintha manapság követelmény lenne, hogy aki szépségversenyen indul, az hallgasson jogot. Milánóban él, mert modell és hosztesz, de azért reméljük nem kerülnek elő róla erotikus fotók. Amúgy jó királynőhöz méltón szeret zenét hallgatni, bulizni és a húgával tölteni az időt. Angolul és olaszul is beszél.
Még nem érkezett szavazat

Graff Dóra Eszter

A kép sokat nem árul el a hölgy alakjából, pedig hát az is kéne egy jó szavazáshoz, de sebaj. Mi azért tudjuk, hogy 170 centi és hogy a kitűzött cél érdekében a végsőkig küzd, így ha királynő akar lenni úgy sincs mi megállítsa. Ő nem jogot hallgat, hanem turizmus-vendéglátást, ezt akár angolul is elmondja, és szeret sportolni, meg a családjával lenni. Hát ha királynő lesz, erre nem akad majd túl sok ideje.
Még nem érkezett szavazat

Hutkai Brigitta

Ilyen, ha beborul az ég a stúdióban, ami Kenese? Mindenesetre a 21 éves 174 centis lány nem az a félős típus, szívesen jár például focimeccsekre, de az olvasás-zenehallgatás is leköti szerencsére. Vékonynak vékony, holott imádja a csokoládét, és ha ő mondja jobb, ha elhisszük, mivel nagyon tud szeretni. Ezt majd talán elmondhatja angolul is. Ön szerint elmondja?
Még nem érkezett szavazat

Komenda Mónika

Orosz szakos hallgató, akivel mostanában azért ritkán találkozhatunk. Huszonkét éves, bár ez annyira nem látszik rajta, viszont állítólagos határozottsága annál inkább. Kitartó lánynak tartja magát, így ellenfeleinek van mitől aggódniuk. Kilenc éve zongorázik és orosz regényeket olvas, de azért nem tűnik a három nővér egyikének se. Viszont akár angolul is beszélhet a nagyvilágnak Raszkolnyikov bűntudatáról.
Még nem érkezett szavazat

Mátyás Erika

Már utolsó éves a Pénzügyön, de azért még nem öreg, hiszen csak huszonkét éves. A 172 centis lány elmondása szerint igazi maximalista, ez látszik is rajta, különösen a száján. Az egészen biztosan kiderült róla, hogy szeret moziba járni, de ennél több hobbiját nem ismerhettük meg. Ő is azt állítja, hogy amit kitűz maga elé, azt véghezviszi, de azért reméljük a döntőn nem lesz hajtépés.
Még nem érkezett szavazat

Nagy Gabriella Julianna

Hogy miért jó egy szociálpolitikus a szépségkirálynők között? Mert ő foglalkozik csak igazán a társadalom működésével, ami ugye jó dolog. Már ha működik. Na erről mesélhet majd a 24 éves lány, ha bejut a világ szépei közé, igaz angolul nem, de németül és olaszul. Bár a csontos arcélt mi szeretjük, de ez azért azt is magyarázza, miért szeret a lány focimeccsre járni és pókerezni. Szavazzon neki all in-t, de azért vigyázzon, mert küzd a nők esélyegyenlőségéért.
Még nem érkezett szavazat

Ország Dóra

Bár még csak húsz éves, mégis a mezőny legmagasabb indulója, 182 centi. Reméljük önök is észreveszik milyen fontos volt a zsűrinek idén a természetesség, a legtöbb lány is ezt tükrözi. Az idén textilszakon érettségizett szépség jelenleg a marketinges pálya felé orientálódik és szeret alkotni, bármit is jelentsen ez. Angolul feltehetően Vonnegutról diskurálna legszívesebben, lévén ő a kedvenc írója.
Még nem érkezett szavazat

Panari Timi

A szépségkirálynő-jelöltek előszeretettel foglalkoznak (a jog mellett) a médiatudományokkal is. Lehet tippelni miért. A húsz éves lány románul és angolul beszél, ráadásul verseket ír, és imádja a sebességet. Kitartónak vallja magát és olyannak, aki megdolgozik azért, amire vágyik. Ettől még azt nem biztos, hogy tudja, hogy már kiment a kreppelt haj a divatból. Húsz éve.
Még nem érkezett szavazat

Perakovics Adrienn

Egy testvérpár egyik tagja a szépek közt, 174 centivel és formás idomokkal. Ha fogszabályzó kell, ő biztos segít, Tatabányára kell menni hozzá, ugyanis ott dolgozik fogtechnikusként. Németül tanul és mivel síel, ezt gyakorolhatja is akár az Alpokban. Szerencsére a képen fürdőruhában láthatjuk, de azért könnyű elképzelni, ahogy lobog a haja, amint vágtat lefelé egy hegyről. Szakmája a hobbija, tehát ha ön szeretné, ha a szájában turkálna, szavazzon.
Még nem érkezett szavazat

Perakovics Petra

Újabb alliteráló név, az előző hölgy húga, aki szintén döntős lett. A húszéves lány intézményi kommunikátor szakmenedzsernek készül és németül beszél. A kitartással neki sincs baja, állítólag igen céltudatos. Ahogy a vantniba kapaszkodik szinte látszik rajta, hogy szeret táncolni, az már kevésbé, hogy szívesen foglalkozik az állatokkal, de ez talán nem is baj.
Még nem érkezett szavazat

Ruzsás Bettina

A hölgy végzős középiskolás Pápán. Van valami igéző a tekintetében, amit nyilván be is vet, mivel imád új emberekkel ismerkedni. Állítása szerint mindenféle sportban kipróbálta már magát, legyen szó táncról vagy kalapácsvetésről, persze ez nem is meglepő, nyilván a kislabda dobás is megvolt neki. Szerencsére tud angolul, így beszélhet élményeiről, amit utazásai során szerzett, merthogy imád utazni.
Még nem érkezett szavazat

Schmuczer Bernadett

Újabb jogászhallgató a listán. A lány 19 éves és 170 centi, szívesen modellkedik. Ő az, aki nemcsak olvasni szereti a verseket, hanem szavalni is. Reméljük, ha kijut a Miss World-re ott is elszaval egy verset majd angolul, hiszen beszéli a nyelvet. Kicsit emlékeztet minket a Rubint Rékára, amikor még fiatal volt, de ez ne zavarja össze önöket. Ettől függetlenül a maximumot ő is kihozza magából. Reméljük csak ennyi közös bennük.
Még nem érkezett szavazat

Tasi Dóra

Nemzetközi marketinget tanul, ami jól jöhet neki a külföldi őrületben. 173 centijével ő is kézilabdázik, ráadásul versenyszerűen, de feltehetően nem a kapus posztját tölti be. Teniszezik is, és nagyon szereti az egyedi és különleges dolgokat és ezalatt azokat a valamiket érti, amiket ő készít. Reméljük majd egyszer megtudhatjuk mik ezek. Ön meg csak szavazzon, ha őt szeretné Miss World Hungary-nak.
Még nem érkezett szavazat