horoszkóp

Maraton szépségverseny, lelkes csibékkel

2007.11.13. 14:15
Csonka András volt a házigazdája a Nógrád Szépe elnevezésű szépségversenynek. A kissé bőlére eresztett eseményt a színész majdnem végigállta, de nem panaszkodott, hiszen öltözőjének a fala szomszédos volt az indulókéval.

A Nógrád Szépe választást, azaz a salgótarjáni szépségversenyt Csonka András konferálta végig, vagyis gyakorlatilag négy órán keresztül állt a színpadon. A táncos lábú színész nem panaszkodott a készenléti időre a Juj.hu-nak, sőt tartalmasnak élte meg az eseményt.

„A csibék nagyon helyesek voltak és nagyon-nagyon lelkesek" - összegezte véleményét a mezőnyről Csonka, akinek a lányok öltözője mellett volt a bázisa, így azt is halhatta, hogy nem volt összezördülés az indulók közt.      

Nincs konkurenciaharc

Keleti Andrea barátja azt is kiemelte, hogy szerinte tisztességesen felkészültek a szépségek, hiszen három hétvégén át gyakorolták a koreográfiát. „Magyarán nem kapkodták el a dolgot." Egyetlen kritikaként az hangzott el, hogy az esemény lehetett volna rövidebb is, hiszen egy aktív négy és fél óra még a nézők idegrendszerét is igénybe veszi. „De lelkesen várakoztak a végéig" - nyugtatott meg mindenkit a Ding-ding-dong szókapcsolatot meghonosító művész.

A Nógrád Szépe választás azzal hívta fel magára a sajtó figyelmét, hogy a szervezők megmagyarázhatatlan okból kifolyólag nem engedték be a fotósokat és a kamerákkal érkező dolgozókat a versenyre.  Később kiderült, hogy azért próbálták megakadályozni a média jelenlétét, hogy ne írhassanak negatív hangvételű cikkeket az eseményről.