Nőnapi képeslappályázat a Velveten

2004.03.04. 13:21
Kreatív és kevésbé kreatív olvasóink is nyerhetnek nőnapi virágcsokrot a Velveten néhány kattintással. Nemcsak képeslappályázatunk győztesét jutalmazzuk csokorral, de a nőnap intézményéről véleményt nyilvánító olvasók között is kisorsolunk egy bokrétát.
Valentin-napi képeslappályázatunk sikerén felbuzdulva a nemzetközi nőnap alkalmából is pályázatot hirdetünk. Olyan fotókat, vagy kézirajzos műveket várunk, amelyeket aztán nőnapi üdvözletként magazinunk képeslapküldő szolgáltatásának jeles darabjaként publikálhatunk.

Szavazzon és nyerjen!

Nemcsak a nőnapot üdvözítő kreatívok, hanem a jó ízlés határán belül maradva, a nőnap iránt ellenérzéseket táplálók műveit is szeretettel várjuk. A legjobb alkotásokat a Velvet-stáb ajándékkal honorálja: az első három helyezett egy-egy szép virágcsokrot kap.

A pályaművek küldői mellett olvasóink is nyerhetnek a Virágneked csokraiból, amennyiben szavazógépünk segítségével véleményt nyilvánítanak a nőnap intézményéről, és megadják emailcímüket.

A szavazás aktuális állása itt tekinthető meg.

Feltételek

A fotók és rajzok megjelentetésének kritériumai: minimum 300 pixel széles legyen és maximum 400 kbyte méretű. A képeket jpg vagy gif formátumban várjuk a moon@velvet.hu címre.

Határidő: március 8. hétfő reggel 9 óra.

Minden fotó feltöltője elismeri, hogy a fotó szerzői jogai őt illetik. Csak olyan fotó tölthetők fel, amely a feltöltés után nem sérti mások személyiségi jogait, a feltöltő pedig kijelenti: rendelkezik a képen látható személyek hozzájárulásával.