A Valentin-napot érzi az év legboldogabb napjának? Vagy éppen ellenkezőleg? Hányingere támad az áradó rózsaszín szívtömegtől ráadásul álságosnak érzi az egészet? Eljött az idő, hogy a Valentin-nappal kapcsolatos minden pozitív és negatív érzését kiadja magából! Vegyen részt a Velvet pályázatán, használja kreativitását, alkossa meg és szkennelje be, amit február 14-ről gondol. A három legjobb az alkalomhoz illő nyereményt is kap!
A Velvet olyan fotókat, vagy kézirajzos műveket vár, amelyeket aztán Valentin napi üdvözletként magazinunk képeslapküldő szolgáltatásának jeles darabjaként publikálhatunk.

Legyen kreatív!

A Valentin-napot üdvözítő kreatívok, ám a jó ízlés határán belül maradva, a Valentin-napról ellenérzésekkel viseltetők műveit is szeretettel várjuk. A legjobb alkotásokat a Velvet-stáb ajándékkal honorálja: az első három helyezett egy-egy szép virágcsokrot kap, kísérőajándékként pedig egy különlgesen finom csokoládé avagy egy aranyos kis játékmackó közül választhat.

Feltételek

A fotók és rajzok megjelentetésének kritériumai: minimum 300 pixel széles legyen és maximum 400 kbyte méretű. A képeket jpg vagy gif formátumban várjuk a munk@velvet.hu címre.

Határidő: február 12. csütörtök, déli 12 óra.

Minden fotó feltöltője elismeri, hogy a fotó szerzői jogai őt illetik. Csak olyan fotó tölthetők fel, amely a feltöltés után nem sérti mások személyiségi jogait, a feltöltő pedig kijelenti: rendelkezik a képen látható személyek hozzájárulásával.