horoszkóp

Rottweilert fogadott örökbe a cicamama

2007.02.15. 15:18
Egy négykölykös macska-anyuka örökbefogadott egy árva rottweilert. A környéken lakók csodálják a furcsa almot, és boldogok, hogy nem nekik kell táplálni a kisállatot.

Egy fekete keverék cica örökbe fogadott egy hat napos rottweiler kölyköt. A Charlie névre keresztelt eb édesanyja, kölykei születése után elutasította Charlie táplálását, arra hivatkozva, hogy az alom másik tagja halva született. A hiányos szőrzetű, fekete pótmama viszont a kiskutyán kívül, saját almát is nevelgeti.

Az immár ötkölykös anyuka, Satin hamar elfogadta az idegen kutyát, és a többi kisállat sem reklamált amiatt, hogy Charlie gyakorta járul emlőkhöz táplálékért. A Meriden Humane Society nevű szervezet önkéntesei is csodájára járnak a furcsa fészeknek. Ők ugyan nem vállalták Charlie táplálását, de boldoggá tette őket, hogy Satin befogadta az árva kutyust.

Anya csak egy van?

"Egyelőre az anyaállat megfelelően tudja táplálni Charlie-t. Az ilyen furcsának tűnő kapcsolat nem szokatlan az állatvilágban. - nyilatkozta Deirdre Chiaramonte, a New York-i Animal Medical Center állatorvosa a yahoo.news-nak. Mikor Charlie nagyobb lesz, akkor merülhetnek fel a gondok. Míg egy kifejlett rottweiler átlagos testsúlya elérheti az 50 kilogrammot is, egy macska tömege ennek pusztán az ötöde. Az önkéntesek remélik, hogy a környéken dolgozók és lakók kutyáikkal segítenek "ebbé" szocializálni a macskák közt felnövő állatot.