horoszkóp

Nándi Európa legszebb és legokosabb melegje

2006.08.28. 13:18
Tavaly nem sikerült továbbjutnia a magyar versenyzőnek a melegszépségverseny európai fordulójáról a világversenyre, idén viszont a legszebb magyar meleg srác, Gyöngyösi Nándi meggyőzte az európai zsűrit arról, hogy ő az ideális Mr. Gay Europe.

Gyöngyösi Nándi simán verte az itthoni melegmezőnyt a július 22-én az Alibiben szervezett Mr. Gay Hungary versenyen, és a múlt hétvégén Amszterdamban tartott európai fordulón is mindenkinél szebbnek bizonyult.

Három napig versenyzett

Nándi a versenyen

A Mr. Gay Hungary sajtósa a Velvetnek elmondta, hogy a három napos amszterdami versenyen nemcsak a kinézet alapján döntöttek. Fontos szempont volt, hogy a jelölt értelmes is legyen, hiszen a győztesnek úgymond politikai szerepe is lesz: világszerte kell hirdetnie majd a toleranciát.

A melegverseny sajtósa elmondta, hogy a nemzetközi melegszépségverseny döntője 2006. október 27-én lesz Palm Springsben.

A verseny háromfordulós volt - tájékoztatott a részletekről -, az első napon egy helyi kimittudon vettek részt, ahol Nándi kareokézott egy osztrák srác pedig például fütyült. Mint kiderült, Nándi nagyon jól összebarátkozott ezzel az osztrák sráccal, a verseny végén a jelképes tulipánt is egymásnak adták.

A második napon fürdőruhás szépségversenyen vizsgálta az indulókat a zsűri, a gálát pedig a harmadik napon tartották. Itt a fiúk népviseletszerű ruhában vonultak fel, a verseny hazai sajtósa elmondta, hogy Nándi egy fehér uniformisban állt színpadra, és nagy sikert aratott azzal a paprikafüzérrel, amit átdobott a vállán. A kidolgozott testű Nándi fürdőruhás felvonulását is siker koronázta, a verseny szervezői ugyanis azt tanácsolták neki, hogy ugyanabban a cuccban vonuljon fel, mint a magyar döntőn, azaz fehér szőrmeusánkában, íjakkal a kezében, vállán egy nyíllal. Nándi állítólag nagyon frappáns választ adott a gálán a nyolc döntős részvételével tartott interjús részben.

Mit mond Nándi?

Képek a Mr. Gay Hungary döntőjéről

Gyöngyösi Nándival a Velvet egyszer már készített interjút, amiből kiderült, hogy egy szerény, de nem kishitű, nagyon gyorsan hadaró, kedves srácról van szó, aki halálosan szerelmes fiújába. Nándi, akit onnan lehet megismerni, hogy rettentően hasonlít Anthony Kiedisre, a Red Hot Chili Peppers énekesére. Jelenleg egy vendéglátóipari nagykereskedésben dolgozik, és állítása szerint csak egy vidéki srác a sok közül, de nagyon fontosnak tartja terjeszteni azt a nézetet, miszerint a melegek is normális emberek.

Nándi kicsit álmos volt, amikor hívtuk, de elmondta lapunknak, hogy "végre nagyon szoros volt a mezőny", ám ez nem rontott a hangulaton. "Olyan volt az egész, mint egy tábor inkább, nem mint egy verseny, együtt örültünk mindennek. Nem az volt, mint a lányoknál, hogy lelöktük egymást a kifutóról" - mesélte. Szerinte még az osztrák, az olasz vagy a holland srácnak lett volna esélye nyerni. Elmondta, hogy szuperul érezte magát a verseny után is. Az amszterdami utcákon megállították férfiak és nők egyaránt, azt kiabálva, hogy "Hungary-hungary", és nem csak melegek fényképezték, mert mint elmondta, kint teljesen máshogy viszonyulnak a melegekhez, mint itthon. Nándi kifejtette, hogy a győzelem után is szeretne ugyanaz az ember maradni, mint aki eddig volt. Remélhetőleg sikerül neki. Palm Springsbe a szerelmével szeretne menni.

Jövőre Budapestre jönnek Európa legszebb melegei

Októberben Palms Springsben azt is meg fogja általa tudni a világ, hogy Magyarországon is vannak melegek, sőt, jól néznek ki. Győzelmével a magyarok elnyerték a 2007-es Mr. Gay Euorope rendezési jogát, amit a hazai verseny sajtósa szerint ugyanaz a cég fog szervezni, aki a Mr. Gay Hungaryt is lebonyolította.