Mit hoz 2005 a sztároknak?

2004.12.31. 13:00
A Velvet horoszkópja megmondja, mi történik jövőre a sztárokkal: Csisztu Zsuzsa végre őszintén mesél majd arról, miért ért véget házassága, Hajós András új műsora akár még sikeres is lehet, Geszti Péter és Gryllus Dorka sorsában pedig gyanús egybeesések láthatóak. Szavatosságot persze semmiért nem vállalhatunk, de a dolgok akár így is történhetnek.

Vízöntő
január 21. - február 20.

Csisztu Zsuzsa (1970. február 15.) mozgalmas évre számíthat, az év első hónapjai az őszinteségről, a kimondatlan dolgok felszínre kerüléséről is szólni fognak. Érdemes végre meglátni az ebben rejlő pozitív lehetőségeket, hiszen az ilyen időszakokban nagy terhek kerülhetnek le a válláról. Májusban és júniusban különösen nagy lendülettel halad majd az útján, és nem ismer majd lehetetlent semmilyen téren. A barátait ne hanyagolja el, még a karrierje érdekében sem, mert a fontos kapcsolatok elvesztése aránytalanul nagy áldozat lenne a sikerekért. Legyen valóban nyitott az új ismeretségekre, mert a nyári hónapok izgalmas találkozásokat hoznak, melyek során igazi kincsre találhat - persze egy jó fogorvos telefonszámát mindig érdemes megtartani.

Halak
február 21. - március 20.

Stohl András (február 23.) számára az év eleje különösen eseménydús lesz:.az újévi ünneplés kipihenése után a következő három hónapban szinte megállás nélkül zajlik majd az élet körülötte. Március végén és júniusban jelentős szerelmi élményekre számíthat, de év végén szükség lesz arra, hogy objektíven és reálisan szemlélje a párkapcsolatát, mert próbatétel elé állítja majd az élet - ami úgy tűnik, ebben az elmúlt évet ismétli.
Ha Détár Enikő (1964. február 26.) úgy érzi, változtatni szeretne a munkájában, akkor legyen elszánt és bátor: tapasztalni fogja, hogy ha meg meri lépni az első lépést, akkor a gyakorlatban sokkal könnyebb dolga lesz, mint gondolná. A szerettei visszajelzéseit vegye komolyan, mert ők tárgyilagosabban tudják értelmezni a zajló változásokat.

Kos
március 21. - április 20.

Bochkor Gábornak (1964. március 25.) érdemes lehet az újév első napjaiban végiggondolnia az elmúlt hónapokat, és eltervezni azokat a dolgokat, amiket az idén meg szeretne valósítani. Fontos év előtt áll párkapcsolati szempontból, mert olyan döntéseket kell meghoznia az elkövetkező hónapokban, amelyek hosszú távon meghatározzák majd az életét. Főleg áprilisban, augusztusban és szeptemberben kell tudatosítania magában, hogy mire vágyik a szerelemben, mert ezek a hónapok hozhatnak sorsdöntő eseményeket, találkozásokat. Év közben mindenképpen sportolnia kell valamit, mert a kos jegy szülötteinek szükségük van a rendszeres mozgásra ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak legyenek.

Bika
április 21. - május 20.

Bálint Antóniát (1969. május) valószínűleg nem érik meglepetésként az év elején bekövetkező párkapcsolati változások, hiszen ezeknek az előjele már korábban is érezhető volt: amint a Velvet is megírta, végre túltette magát azon, hogy augusztusban végetért négyéves kapcsolata.
Geszti Péter (május 9.) sem kell, hogy aggódjon szerelmi élete alakulása miatt, ha eddig esetleg ezt tette volna: jövőre már optimistább lehet, mert a csendesebb őszi hónapok után november végén és decemberben jelentős fordulat következhet be az életében, még az sem kizárt, hogy új helyre fog költözni (bár azt nem állíthatjuk biztosan, hogy Berlinbe).
Hajós Andrásnak újonnan induló műsorával kapcsolatban érdemes lehet megfontolnia, hogy döntéseiben mindig vegye figyelembe: nagyon nehezére eshet olyasmit csinálni, amiben nem hisz, vagy amit nem tart érdekesnek. Ezzel elkerülheti, hogy kellemetlen érzéseket okozzon magának, esetleg nézőinek.

Ikrek
május 21. - június 21.

Spitzer Györgyi avagy Soma (1966. május 29.) a csillagok szerint kellemes évre számíthat, az idén még az év eleji fogadalmait is sikerül megvalósítania. Egyedül a munkájában kell bizonyos kompromisszumokat megkötnie, de hát a Megasztár zsüritagjai számára a döntéshozatal eddig sem volt egyszerű feladat. Érdemes lehet elfogadni a játékszabályokat: ezzel csak saját helyzetén könnyít, hiszen alapvetően nem kell feladnia önmagát attól, hogy elmélyültebben foglalkozik valamivel. Június a szerelmi életében hoz majd új helyzeteket, érdemes lesz ebben az időszakban odafigyelni arra, mit vagy kint "vonz be". Mivel azonban már régóta él párkapcsolatban, érdemes lesz februárban még toleránsabban és türelmesebben viszonyulni partneréhez, mert ez a hosszú kapcsolatok egyik titka.

Rák
június 22. - július 22.

Friderikusz Sándor (1958. júl. 2.) nehéz feladatot kap a élettől: ebben az évben meg kell tanulnia bízni a sorsában, és olykor kiengedni a saját kezéből az irányítást. Az év első felében rengeteg olyan helyzetbe kerülhet, amelyből az önbizalom, ez a bizonyos hite segítheti tovább.
Janics Natasának (június 24.) a 2004-es sikerek után most arra kell ügyelnie, hogy ne hajtsa túl magát, és csak annyit vállaljon be egyszerre, amennyit teljesíteni is képes. A keményebb napok után pedig feltétlenül pihenje ki magát, találkozzon a barátaival, szervezzen minél több vidám, társasági programot.
Kásás Tamás (július 20.) a nyári hónapokban örömteli változásokra számíthat a szerelmi életében, és ettől harmonikusabbnak, energikusabbnak érzi majd magát - remélhetőleg ezzel Oroszlán Szonja is elégedett lesz.

Oroszlán
július 23. - augusztus 23.

Egerszegi Krisztina idén jelentőségteljes év előtt áll: lelkileg jelentős változásokon megy keresztül, és a közérzete is többnyire attól függ majd, hogy mennyire képes pozitívan hozzáállni az élet dolgaihoz. A magánéletében nagyobb felelősségtudatot igénylő döntéshelyzetekbe kerül, de ha nyíltan felvállalja az érzéseit, a véleményét, és nem fél szembenézni ennek következményeivel, akkor nem lesz miért aggódnia.
Kovács "Kokó" István (1970. augusztus 17.) is kénytelen lesz előtérbe helyezni a reális célokat az év második felében a túl sok álmodozás helyett, de ennek megvan a pozitív oldala is: ha valamivel rendszeresen foglalkozik, akkor az a dolog nem marad eredmény nélkül, és ez a munkája mellett a társas viszonyokra is igaz.

Szűz
augusztus 24. - szeptember 23.

Konta Barbara (1981. szeptermber 18.) izgalmas év előtt áll: meg kell tanulnia elfogadni és kezelni majd az élet szokatlan fordulatait, bár ezekből műsora hirtelen megszüntetése révén már 2004-ben is kapott ízelítőt. Szerelmi téren áprilisban és az őszi hónapokban nagyon impulzív eseményekre számíthat, olyan találkozásokra, amelyek hosszú időre emlékezetesek maradnak. Érdemes viszont átgondolnia, hogy egy jól működő kapcsolatot megéri-e feladni, és nem csak a pillanatnyi szabadságvágy-e az, ami miatt kilépne ebből.
Máté Krisztinának (1970. szeptember 16.) az év utolsó hónapjaiban az élet minden területén nagyobb összpontosításra és több energiára lesz szüksége, talán mert ekkorra Bárdos Andrással közös kisfiuk már eléri azt az életkort, amikor örökmozgóként veszélyeztet minden törhető tárgyat a lakásban. Nem árt, ha felkészül a feladatra, és még az ősz előtt elkezd odafigyelni arra, hogy egészségesebben éljen. Egy táplálkozásszakértő tanácsait segíthetnek ebben.

Mérleg
szeptember 24. - október 23.

Görög Zita szerelmi életéért egy ország aggódott, de ennek vége: a csillagok szerint 2005-ben megtalálhatja azt a kapcsolatot, amelyik eddig leginkább csak az elképzeléseiben létezett. Sok minden múlik ebben az időszakban az elvárásain, több olyan tapasztatban is része lehet majd, amelyek segítenek felülvizsgálni ezeket. A lelkileg nehezebb időszakokban sportoljon rendszeresen, mert így könnyebben, tisztább fejjel hozhatja meg a döntéseit. Az év végén arra kell majd figyelnie, hogy ne rugaszkodjon el túlságosan a valóságtól, és ne várjon el a környezetétől olyasmit, amit nem képesek nyújtani Önnek. Azonban semmiképpen ne legyen kishitű, hiszen azért ad valamire lehetőséget az élet, mert az jár nekünk.

Skorpió
október 24. - november 22.

Árpa Attila (1971. november 17.) több területen is segítséget kap a terveihez, különösen a karrierjével kapcsolatos álmai valósulhatnak meg az év során. Az év első hónapjaiban érzelmileg stabil időszakra számíthat.
Galambos Dorina karrierje is próbatétel előtt áll: munkájában ugyan nagy előrelépésre számíthat az év vége közeledtével, ezt az örömteli időszakot azonban kitartást és sok türelmet igénylő hónapok előzik meg, amikor is gyakran számot kell adnia az elszántságáról. Szerelmi téren a változás szelét már ősszel érezni fogja, de a tényleges cselekvésnek csak novemberben lesz itt az ideje - erre jó, ha Pély Barna is odafigyel. Az év utolsó hónapjaiban csak az életképes és igazán őszinte viszonyok élik túl a feszültségeket.

Nyilas
november 23. - december 21.

Pély Barnának (1975. november 26.) ebben az évben lehetőleg nem kellene gyökeres munkahelyi változtatásokra törekednie, mert könnyen lehet, hogy elhamarkodottan döntene, amit utólag megbánna. Az év végére valószínűleg átértékeli majd a dolgokat, és realistábban szemléli az életét - de remélhetőleg a realizmus ezúttal nem újabb valóságshowban testesül majd meg. Újdonságigényét inkább abban élje ki, hogy olyan sportágakat próbál ki, amelyeket eddig még sosem űzött, vagy kezdjen el tanulni egy új nyelvet.
Pokrivtsák Mónikát (november 1.) optimizmusa és töretlen életkedve ebben az évben is átsegítik majd a gondokon - főleg, ha új kapcsolatba kezd az idén.
Pély Barna szerelmi élete az év első és utolsó két hónapjában kerül nagyító alá, de a kisebb viharoktól eltekintve harmonikus időszakra számíthat a szerelemben.

Bak
december 22. - január 20.

Baumgartner Zsolt (1981. január) viszonylag nyugalmas év előtt áll, ez azonban nem jelenti azt, hogy eseménytelenül telnek majd a napjai Ebben az évben próbáljon meg többet foglalkozni saját magával, és kevésbé alárendelni magát a munkájának.
Gryllus Dorkának (december 26.) márciusban előtérbe kerülhet egy már lezártnak hitt kapcsolata, melynek hatására kiderül, hogy mennyire stabil érzelmei vannak partnere iránt. Bárhogyan is alakuljanak a dolgok, lehetőleg ne fojtsa el az érzéseit, és ne akarjon mindenáron megfelelni egy elvárásnak. Inkább legyen őszinte, és valósítsa meg a saját elképzeléseit - az augusztusi történések valószínűleg úgysem engednék, hogy másképpen döntsön.