horoszkóp

Szépségverseny plázamikulásoknak

2006.12.08. 15:29
Kimerítő kardioedzéssel is felér élő Mikulást találni a budapesti plázákban. A Mikulások többsége ugyanis igazi fantomként viselkedik, folyton meglóg, mindenki látta valahol, de senki nem tudja biztosan, merre tartott és hol lehet. Így igen nehéz elkapni őket, különösen, hogy nincsenek nyomkövetővel felszerelve, mobilszámukat pedig még a bevásárlóközpontok igazgatói sem ismerik. Stábunk elől mégsem menekülhettek, kénytelenek voltak benevezni a Velvet Mikulás-szépségversenyére.

Szépségverseny plázamikulásoknak

Kimerítő kardioedzéssel is felér élő Mikulást találni a budapesti plázákban. A Mikulások többsége ugyanis igazi fantomként viselkedik, folyton meglóg, mindenki látta valahol, de senki nem tudja biztosan, merre tartott és hol lehet. Így igen nehéz elkapni őket, különösen, hogy nincsenek nyomkövetővel felszerelve, mobilszámukat pedig még a bevásárlóközpontok igazgatói sem ismerik. Stábunk elől mégsem menekülhettek, kénytelenek voltak benevezni a Velvet Mikulás-szépségversenyére.

Téved, aki azt gondolja, hogy minden Mikulás egyforma, csak mert piros ruhát hord fekete csizmával, és fehér szakálla a mellét verdesi. Nem teljeskörű merítésünkből kiderül, hogy igenis mindegyikük külön egyéniség, Önök pedig megszavazhatják, melyikük a legmikulásabb. A Velvet felhozatala igazán pazar, és sok, eddig nem ismert Mikulás-típust mutat be. Van például, aki a rénszarvasokat mamutokra cserélte és nem restell nyilvános helyen szexuális aktusba bonyolódni. Egy másik szeret kigyúrt badibilderek társaságában pózolni. Olyan is van, aki meg se mukkan. A legszégyenlősebb télapó úgy 8 méter magasra nőtt, mégis nyomban összecsuklott, amikor megtudta, hogy szépségversenyen indul.

Nem csak termetüket, de életkorukat illetően is nagy a szórás: a legfiatalabb 26, míg a legidősebb Mikulás 165 éves. Közös tulajdonságuk, hogy csaknem mindegyikük smucig, egy-két szem szaloncukorral szúrja ki az ingyen édességért még énekelni is hajlandó gyerekek szemét. Mindössze egyetlen Mikulás adott csomagot a pedálozó gyerkőcöknek.

A lámpalázas óriás

Az Alkotás út Mikulása, nevét, életkorát és más személyes adatát sem árulja el. Igazából nem szól egy szót sem, némán tűri az időjárás viszontagságait a szabad ég alatt. Alighanem a legnagyobb Mikulás az országban, 6-8 méterre saccoljuk a magasságát. Szemérmes, semmi exhibicionizus nem szorult belé, sőt lámpalázára jellemző, hogy nyomban összecsuklott, amikor a Velvet elkészítette portfólióját, és a közelben tartózkodó munkásoknak kellett újra feszesre pumpálniuk. Nem beszél vissza, nem vitatkozik, igaz nem is osztogat cukrot, viszont jól mutatna a kertben. Aki szereti a nagy dolgokat, őt válassza.


1

2

3

4

5

A leghitelesebb, valódi szakállú

A MOM Park Mikulása, született Mikulás, 165 éves, civilben egy Mikulás művészeti egyesület elnöke. Alighanem a leghitelesebb télapó Magyarországon, például igazi szakálla van, s ez messziről is jól látszik. Aki nem hiszi, bátran, következmények nélkül meghúzgálhatja, legfeljebb nem kap csokit. Különös ismertetőjegye még, hogy egy csapat, hangosan éneklő, törpenövésű krampusz társaságában, mozgólépcsőn érkezik az égből és nem fukarkodik: igazi csomagot ad a jó és rossz gyerekeknek Aki még mindig nem tudja, miért érdemes rá szavazni, annak javasoljuk, hogy nézze meg a róla készült képeket.


1

2

3

4

5

A narcisztikus

A Duna Plaza Mikulása, született Martinkó Gábor, civilben technikus. A legfiatalabb a mezőnyben. A gyerekek gyakran megijednek tőle, pedig állítása szerint ő a legszebb Mikulás a világon. Egyediségét szakálla rasztásításával igyekszik hangsúlyozni. Jamaikából származó varázsbotjával szívesen fejbevágja a kicsiket és nagyokat, de csak azért, hogy okosabbak legyenek. Magányos cukrosbácsi, krampuszok nem kísérik jótékony misszióján. A narcisztikus rasztamikulások kedvelőinek szavazataira számít.


1

2

3

4

5

A pocakos badibilder

A Lurdy Ház Mikulása, született Titman László, 48 éves. Civilben nehézgépkezelő, így a repülő szán elnavigálása sem okoz gondot számára. Különös ismertetőjegye a nagy pocakja, amit főnöki utasításra növesztett egyetlen éjszaka alatt, különleges varázserővel és némi vattatöméssel, mert a Mikulás mégse lehet csenevész. Szeret testépítő plakátok előtt pózolni, úgy érzi, így még inkább ki tudja domborítani előnyös tulajdonságait.


1

2

3

4

5

A szexmániás ősmikulás

A Mammut Mikulása, született Vadász Attila, 34 éves. Civilben színházaknál is dolgozik, de hogy mit, nem árulta el. Az őskorból származik, amikor a télapók rénszarvasok helyett még mamutokkal húzatták a szánt. Kísérői nem igazán bírják a bevásárló központ fűtött klímáját, többször eltávoztak levegőzni, elkerülendő a hőgutát. Gazdájuk ezt a pillatnyi alkalmat használta ki, hogy orális szexre invitálja fiatal sztájlisztját. Persze lehet, hogy az előtte térdelő hölgy csak a ruhát igazította meg, mindegy: rajtakaptuk a Mikulást, és ezért már érdemes rá szavazni.


1

2

3

4

5

Batman főnöke

A Westend Mikulása, született Erdődi Sándor, 28 éves, civilben logisztikus. Állszakálla feltűnően nem igazi, viszont kunkori végű botja állítólag varázserővel bír. Az utóbbiról nem sikerült empirikus bizonyítékot szereznünk, mert ennek a Mikulásnak különösen sok a dolga, hiszen azoknak is kell ajándékot vinnie, akik nem jönnek el hozzá. Kísérője kikéri magának, ha krampusznak nézik, ő ugyanis állítólag maga Batman. Akinek elege van a krampuszokból, rénszarvasokból és szereti a szuperhősökkel koalíciózó Mikulásokat, szavazzon rá.


1

2

3

4

5

Véleményüket, észrevételeiket ide írják meg!