Venczlik Yvette, Miss Maxim gyerekkori vágya, hogy szépségkirálynőknek járó szalagot kapjon. Segítse megvalósítani egy fiatal lány álmát. Bodri Krisztina, Miss World Hungary vissza akar vonulni. Akadályozza meg ezt a hibás lépést! Szavazzon a temérdek idei modell és szépségverseny győzteseire, és aki a legszebb önök szerint, azt megkeressük csak önöknek.
A szavazásnak vége

Bódi Sylvi, FHM 100 Bombázó győztes

Bódi Sylvi egykor a lehető legtöbb kistérségi és megyei szépségversenyen igyekezett megmérettetni magát, de a szériának öt éve vége lett, amikor az első hazai Év Playmate-je választást megnyerte. Az FHM bombázóinak versenye kilóg a szépségversenyek sorából, mivel a jelöltek nem mérettetik meg magukat három dimenzióban egy zsűri előtt, hanem megjelent képeik alapján szavaznak rájuk a magazin olvasói. Az ezoterikus és önismereti úton haladó Bódi Sylviúgy érzi, néha már túlzás, amennyit szerepel a sajtóban, de ha ön kevesli a jelenlétét, szavazatával generáljon még egy hírt!
Még nem érkezett szavazat

Bodri Krisztina, Miss World Hungary

A fitos orrú, mézszőke magyar nő évekig nem volt túl népszerű típus a hazai szépségversenyeken, ez a hagyomány Bodri Krisztina megjelenésével megszakadt. Az egyetemista lányt nemcsak a zsűri találta a legjobbnak, hanem a felkészítőtáborban a verseny koreográfusának kutyája is őt választotta barátjának. A plasztikai sebészével élő szépségkirálynő többek rokonszenvét azóta bírja, hogy győzelme után kijelentette, nyereményautóját a húgának ajándékozza, akinek így nem kell többet buszoznia a főiskolára. Bodri Krisztina egy hónapot töltött a világdöntő kínai helyszínén, majd hazatérve elmondta, visszavonul, nem indul már több szépségversenyen. Ha meg szeretné akadályozni ezt a tervet, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Bóna Ildikó Miss Universe Hungary

Ma Ildi sugárzott a legjobban ? indokolta az kaposvári gimnazista győzelmét a Miss Universe Hungary koreográfusa a verseny utáni fogadáson. Bóna Ildikó az a fajta hungarikum, amelyet évről-évre szívesen exportálnak a nemzetközi versenyekre, ő éppen Mexikóban képviselte az országot, de nem nagy sikerrel. A diáklány azok közé tartozik, akik nem sportszerűen szépségversenyeznek, mindössze egy alkalommal indult versenyen, amit meg is nyert. Ha szívén viseli, hogy Bóna Ildikó nevezzen még versenyen, akár a Disznófő Szépén, akár rangosabbakon, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Dömötör Dóra, a Pesti Anna Bál szépe

A fővárosban rendezett Anna Bál szépe állítja, őt Friderikusz Sándor fedezte fel, amikor négyéves volt, és forgatásra hívták, ahol a következő mondattal kápráztatta el a műsorvezetőt: ?Fjidi, hájom pejced van, hogy megnézd a pojtfoliómat!? Ekkor már érezte Dömötör Dóra, hogy színésznő szeretne lenni, és ehhez a debütálása után tíz évvel is tartja magát. Mint elmondta, nagyon szereti, ha fotózzák, ha színpadon van, ha szerepel. Ha szeretné, hogy Dömötör Dórának jó legyen, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Dr. Finta Eszter, Miss Balaton

Rengeteg kötelezettséggel jár, ha az ember a Balaton királynője - mondta Dr. Finta Eszter győzelme után, de mégis úgy látta, az ügyvédi pálya jobban illik hozzá. Azóta nem láttuk szépségversenyen, pedig láthatóan nagy katarzist jelentett számára a balatonparti döntő: a legtöbb, róla készült portréfotón sír. Dr. Finta a nyereményautójának és a mexikói utazásának örült leginkább, és annak, hogy egy széria frizuraigazítást is felajánlottak a számára. Ha szeretné látni, Dr. Finta Eszter legújabb frizuráját, szavazatával hívja őt vissza a nyilvánosság elé!
Még nem érkezett szavazat

Hajtó Adrienn VS Model Év modellje

A terepmunkáink közül, amelyeket tetemes mennyiségű szépségversenyen végeztünk idén, Hajtó Adriennre különösen emlékszünk, mert erőfeszítéseink ellenére sem sikerült megtudnunk tőle, miért jelentkezett a versenyre, és milyen céljai vannak a modellszakmában. A modellversenyeket nem szívesen emeltük volna a szépségversenyzői világba, de mivel a tapasztalataink szerint a szépségversenyzéshez kedvet érző fiatalok modellversenyen is szívesen indulnak, együtt jelenítjük meg a két műfajt. Ha szeretné, hogy Hajtó Adriennről kiderüljön, miért vonzza a divatszakma, szavazzon, legfeljebb megkérdezzük tőle még egyszer.
Még nem érkezett szavazat

Hutkai Brigitta, Miss Universitas

Hutkai Brigitta szépségversenyzői múltja szép példája az agilis édesanyák tevékenységének. A műszaki főiskolás lányt a családja nevezte be a versenybe, amíg ő inkább focimeccsekre, vagy művészeti egyesületével haknizni járt rendezvényekre. A győzelem után a szerkesztőségünhöz levelet jutatott el valaki, amelyikben bundával vádolják a Miss Universitas szervezőit jelezve, valójában nem Hutkai kapta a legtöbb szavazatot. A rendezők cáfolták a levélben leírtakat. Ha ön fontosnak tartja, hogy a gyanú árnyéka ne vetüljön többé a főiskolás szépségkirálynőre, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Komenda Mónika, a Főiskolák szépe

Az egyre nyíló szociális olló aggasztja a Főiskolák szépe győztesét Komenda Mónikát, mint arról a verseny után beszámolt. A nyár egyik legmelegebb estéjén rendezték a felsőoktatási intézményekben tanuló szépségversenyzők megmérettetését, amelyik után Komenda Mónika már nem tudott lehajtani egy ajándék felest. Megtudtuk, a királynő Dosztojevszkijt olvas eredetiben, mert őgy tartja, a kiváló író nem átlagos dolgokról írt. Bizonyára feltűnt már önnek, hogy a Főiskolák szépe és a Répcelak szépe ugyanaz a személy, akinek a szépségversenyzés iránti elkötelezettségét nagyra tartjuk, ezért ebben a szavazásban kétszer szerepel.
Még nem érkezett szavazat

Komenda Mónika, Répcelak szépe

Ha az imént, a főiskolák szépeként bemutatott Komenda Mónika szociális érzékenységét nem méltányolta volna eléggé, most lehetősége van még egyszer átgondolni. Mint - az első hallásra nem A-kategóriásnak tűnő, és másodszorra sem - Répcelak szépe választás után a királynő riporterünknek elmondta, a győzelmét annak tulajdonítja, hogy aznap a zsűri őt tartotta a legszebbnek. A szépségversenyekről is hasonlóan forradalmi elképzelései vannak, úgy tartja, a szépségversenyzés iránti igény a lányoknál veleszületett sajátosság. Ha támogatni szeretné, Komenda Mónikát abban, hogy kövesse a genetikai kódját, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Metzker Viki, az Év Playmate-je

Metzker Viki lelkes szépségversenyző volt, akit az elmúlt években olyan versenyeken láttunk megjelenni, mint a Zámbó-klán dizájnolta Miss Tourizmon. Mint elmondta, gyakran megjegyezték, hogy a kisugárzása kellőképpen erotikus, ezért megpróbálta a playmate-versenyt is. Az idei győztes azt kívánja pályatársainak, hogy mindenki az alkatának és habitusának megfelelő szépségversenyt találja meg, ahol igazán értékelni tudják. Ha úgy gondolja, a leendő dj-nő nagyon is a pályáján van, akkor erősítse meg a szavazatával!
Még nem érkezett szavazat

Papp Lili, Miss Alpok-Adria

Egy öt órán át tartó szépségverseny nemcsak a közönségnek, de kisebb részben a nevezőknek is megterhelő. Papp Lili azonban szinte minden különdíjat megnyert a türelmének hála, majd a szépségkirálynői címet is. A szavannaszőke gyógypedagógushallgató vegyértékeit nem a szépségversenyzés köti le teljesen, inkább azon gondolkozik, hogy magánóvodát kellene nyitnia. Ha a Miss Alpok-Adria hazai forduló szervezői komolyan beszéltek, akkor Papp Lili még az idén bemutatkozik a nemzetközi terepen is, de ha szeretné még többször látni, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Patvaros Petra, The Next Model of Kecskemét győztes

Ismét egy modellversenyt emeltünkbe a szépségversenyek sorába, de nem véletlenül. Kecskemét új szupermodellje univerzális nő, és nem is biztos, hogy a divatszakma iránt inkább elkötelezett, mint a szépségversenyzés iránt. A személye nem is kapott különösebb hangsúlyt a kígyókkal, aerobic showtáncosokkal, tangóharmonikás sármőrökkel, és hastáncosokkal telezsúfolt döntőben, ahol egyszer csak kihirdették a nevét. Ha szeretné Patvaros Petrát méltóbb környezetben látni, szavazatával hívja erre a felületre! (Patvaros Petra olyannyira mellékszereplője volt a versenynek, hogy sajno még portrét sem lehetett készíteni róla).
Még nem érkezett szavazat

Paulovics Alexandra, SM Szupermodell Év modellje

A tini reménység olyan értékes ajándékokat kapott a Gyulán nem túl zajos sajtóvisszhangban megrendezett modellversenyen, mint egy nemzetközi szerződést, egy magazinbeli megjelenést, és egy hétszázezer forint értékű esztétikai csomagot egy, a rendezvényt támogató plasztikai klinika jóvoltából. Mint azt saját tinihonlapjáról tudjuk, Paulovics Alexandra még iskolába jár, de nyaranta táncos produkcióban fellép a sümegi várjátékokon. Ha aggódik ön is, hogy a hamvas szépség esetleg igénybe vett valamilyen esztétikai kezelést az ajándékai közül, szavazzon, és megtudja.
Még nem érkezett szavazat

Polgár Ildikó Miss Blikkini

Komenda Mónikához hasonlóan Polgár Ildikó is a szépségversenyzés elkötelezettje, mint azt még tavaly elmondta egy győzelme után, úgy érzi, neki ez a szenvedélybetegsége. A királynő szakmai alázata figyelemreméltó, hiszen minden olyan versenyen elindul, amelyikhez még igazán cinikus versenyzőknek sincs humora. Ilyen volt a Miss Blikkini választás, amelyik a nyár legszürreálisabb szépségversenyének címét nyerte el informális körülmények közt a szerkesztőségünkben, és amelyiknek majdnem rossz vége lett, mert a helyszínre bicikliző riporterünk kis híján elgázolta a zsűritag Hornyák Hajnalka Dundika kutyáját. Ha nem szeretné, hogy Polgár Ildikó felhagyjon a szenvedélyéről, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Venczlik Yvette, Miss Maxim

Keleti Györgyi szerint Venczlik Yvette az a nő, aki testet ad a férfiak ideális nőről alkotott két dimenziós képének, de mint tapasztaltuk a verseny után készült interjú alatt, társalkodónőként még küzd egy kis kihívással. A szépségversenyző olyan versenyt választott terepéül, amelynek előzményeképp a versenyzőknek azt kellett megfogalmazniuk egy újságcikkben, hogy mit tennének a Maxim főszerkesztőjével hálájuk jeléül, ha megnyernék a versenyt. Nem Venczlik Yvette volt, aki tejszínhabpartit ígért, mégis nyert. Gyerekkori álma volt, hogy szépségkirálynőknek járó szalagot kapjon, de az éppen kimaradt a Miss Maxim díjai közül. Ha szívén viseli egy fiatal lány álmát, szavazatával segítsen neki megvalósítani!
Még nem érkezett szavazat

Voksán Virág Miss Hawaiian Tropic

A Miss Hawaiian Tropic versenyt a szakma nem jegyzi az A-kategóriás események közt, de a szervezők mégsem engedték be félte őrzött helyszínükre riporterünket. Mint arról a verseny után a győztes Voksán Virág tájékoztatott minket, alapvetően a tejszínhabot szereti a testén, de azzal sincs gond, ha csak eper illatú babaolajhoz jut. Voksán Virág a tavalyi Év Playmate-je választás közönségdíjas versenyzője, aki idővel úgy gondolta, továbblép. Szépségkirálynőként Las Vegasba utazhatott, ahol nem volt esélye a győzelemre, viszont hazatérve új szakmába kezdett: Metzker Vikihez hasonlóan dj szeretne lenni. Ha szeretné, hogy Voksán Virág a tejszínhabot is pakolja, ne csak a lemezeket, szavazzon!
Még nem érkezett szavazat