Onleány

Ki a legszebb a világon?

Szerző Neve

person-add Követés
Szerző Neve

person-add Követés

A nemzetközi szépségversenyeken az ázsiai lányok taroltak, nálunk pedig az Önök szavazatai alapján Voksán Virág lett a 2007-es év legszebbje. Döntse el Ön, hogy Miss Hawaiian Tropic szépsége elegendő-e ahhoz, hogy maga mögé utasítsa Amerika királynőit vagy a legsugárzóbb orosz szépségeket.

1. Támad a Távol-Kelet 1.: Miss World Kína

A két nagy nemzetközi szépségverseny idei győztesei Ázsiát képviselik: az idei Miss World például Kína legszebb lánya lett, akinek fejére - véletlen egybeesés! - éppen Kínában tették fel a koronát. A 106 jelölt közül végül a hazai pálya előnyeit kihasználó, 23 éves Zi Lin Zhang bizonyult a legszebbnek, aki Bodri Krisztina szerint megérdemelten győzött, mert "okos, kedves és nagyon szép". Ha Ön egyetért a magyar szépségkirálynővel, szavazzon Zi Lin Zhang-ra, aki mellesleg üzleti szakon végzett egyetemet és ha nem szépségkirálynői teendőivel van elfoglalva, akkor titkárnőként dolgozik, de természetesen sportolni is imád és még néptáncol is.

2. Támad a Távol-Kelet 2: Miss Universe Japán

A Miss Universe nyertese is ázsiai: Riyo Mori a felkelő nap országából érkezett. Mori a Fuji tövében, egy Shizuoka nevű kis faluban született, négyéves kora óta táncol, és legnagyobb álma, hogy saját táncstúdiót nyithasson. Ha vonzódik a keleti szépségekhez, pontozza Zi Lin Zhang mellett Riyo Morit is, aki a verseny után az NBC Hősök című sorozatában is szerepet kapott, ráadásul bevallotta, hogy szamurájlelke van: "Türelmes vagyok és képes vagyok mások szolgálatára".

3. A környezetvédő ukrán-filippínó kanadai

A két világverseny mellett állítólag a harmadik legfontosabb szépségverseny a Miss Earth, amely kimondottan a környezetvédelem fontosságára szeretné fehívni a figyelmet. Az idei királynő Jessica Nicole Trisko, filippínó és ukrán felmenőkkel rendelkező, egzotikus kanadai szépség lett, aki a Fülöp-szigeteki Quezonban kapta meg a koronáját és a legnagyobb probléámank a globális felmelegedést tartja. Emellett persze modellkedik is: a kanadai topmodell-valóságshow ötödik fordulójáig is eljutott.

4. Szépségek az atomenergia szolgálatában

A szépségversenyipar általunk ismert talán egyik legbizarrabb eseménye az orosz Miss Atom, amelyet a Nuclear.ru szakmai portál már négy éve megrendez, azzal a céllal, hogy megtalálják a legsugárzóbb, atomiparhoz közeli szépséget, ezzel pedig népszerűsítsék az atomenergiát. A megtisztelő címért azok a 18 és 35 év közötti orosz, ukrán és kazah nők indulhatnak, akik az atomenergiaiparban dolgoznak, vagy ezen a szakterületen folytatják tanulmányaikat. Miss Atom 2007 a 24 éves Jelena Jevgenyevna Kamenszkaja, a moszkvai Eleron dolgozója lett, aki igazi kékszemű, szőke szláv szépség, ha Önnek bejön ez a típus, adjon neki tízest. Kamenszkaja az adatlapja szerint egyelőre facér, kedvenc elfoglaltsága az aerobic és a korcsolyázás. Vágyálma, a földkörüli utazás helyett most be kellett érje az első helyezettnek járó díjjal, egy bundával.

5. Miss USA a fogát csikorgatja

Bár a világversenyen aztán nem ért el helyezést, Amerika legszebbjének azért mégis megválasztották Rachel Smith-t, legalábbis a Miss USA versenyen. Smith a Nashville-i Egyetemen tanul újságírást, mellette pedig modellkedéssel keresi kenyerét. Ezenkívül jótékonykodik, de már Oprah Winfrey show-jában is gyakornokoskodott. Videointerjújában elárulta, 10 év múlva nemcsak azt szeretné elmondani magáról, hogy valaha Miss Universe-nek koronázták meg, hanem sikeres újságíró szeretne lenni, valamint egy jótékonysági alapítványt is létrehozna. A szépség azt is elmondta, rossz szokásai közül leginkább a fogcsikorgatásról mondana le. Ha Önt ez nem zavarja, szavazzon Rachel Smith-re!

6. Miss America musicalszínésznő lenne

A rivális amerikai verseny, a Miss America győztese az oklahomai Lauren Nelson lett, aki musicalszínésznőnek készül. A szőke, nőies idomokkal rendelkező Nelson a zsűrinek bevallotta, szeretne kicsit magasabb lenni, énekelni viszont tud: a döntőn a You'll Be In My Heart című számot adta elő. Az oklahomai egyetem hallgatója az online gyerekvédelem reklámozásával foglalkozna szívesen. A címmel egy 50 ezer dolláros ösztöndíjat kapott, de szépségkirálynőként fellépéseivel még további dollárezrekre számíthat. Ha Ön az amerikai szépségideál híve, szavazzon a szőke Nelsonra!

7. Felpaprikázott királynő

Az idei év szépségverseny-topsztorija pedig a Puerto-Rico-i Ingrid Maria Rivera nevéhez fűződik, aki a Miss Universe döntője után azt állította, hogy valaki paprikasprével fújta be az estélyijét. A szépségversenyző ugyanis allergiás erre az anyagra, ezért a színpadi fordulók közt jegelnie kellett az arcát és egész testét, hogy egyáltalán folytatni tudja a műsort. Egy versenytársára gyanakodott, persze elsőre a hatóságok sem hittek neki, majd a rendőrségi vizsgálat során mégis kimutatták a ruhán az ominózus paprikanyomokat. Azt viszont már soha nem tudjuk meg, hogyan teljesített volna Rivera a paprika-incidens nélkül. Szavazzon rá vigasztalásul!

8. A magyar győztes: Voksán Virág

És végül a magyar induló, aki szembeszállhat a világ legszebbjeivel: Voksán Virág, aki az Önök szavazatai szerint 2007 legszebbje. Voksán Virág a tavalyi Év Playmate-je választás közönségdíjas versenyzője, majd a 2007-es Miss Hawaiian Tropic győzteseként Las Vegasba utazhatott, ahol viszont nem volt esélye a győzelemre. Ezt lehet, hogy nem is bánja olyan nagyon, mert így legalább jobban összpontosíthat dj-karrierjére: mint a Velvetnek elmondta, már 2007 nyara óta rendszeresen játszik a hazai diszkókban.