horoszkóp

Kiskorú diákja szüzességét vette el egy tanár

2007.11.28. 18:05
Egy év börtönre ítélték azt az angol matektanárt, aki még 2003-ban majdnem egy év udvarlás után elvette egy tizenöt éves volt tanítványa szüzességét, később pedig többször is lefeküdt vele. A tanár különórákat tartott a lánynak, aki csak akkor kezdett beszélni a tanárhoz fűződő furcsa kapcsolatáról, amikor elköltözött és megismerkedett egy a saját korához illő fiúval.

Tegnap ítélték egy év börtönre a harminchárom éves Kin Ming Hungot, egy angol matematikatanárt, aki egy tizenöt éves lánynak tartott különórákat, melyek során többször is lefeküdt tanítványával.

A tanár az egyik bírósági kihallgatáson beismerte, hogy hatszor lefeküdt a lánnyal - írja a brit Metro. A readingi bíróság egy korábbi kihallgatáson három rendbeli erőszakos szexuális bűncselekményben bűnösnek találta, bár később két esetben ejtették a vádat.

A bíró tíz évre felvette a férfit a szexuális bűnözők listájára, valamint megtiltotta neki, hogy gyerekekkel dolgozzon a későbbiekben. A történet csak akkor derült ki, amikor a lány elköltözött és az új iskolában elkezdett járni egy fiúval, akinek elmesélte a tanárhoz fűződő viszonyát. A srác ekkor a lány nevében erősen szexuális tartalmú sms-eket kezdett küldeni a tanárnak, majd a férfit feljelentették, és 2005 decemberében letartóztatták.

Becserkészte

A bíró elmondta, hogy a férfi még 2002-ben ajánlotta fel az akkor tizennégy éves lánynak a segítségét a korrepetálásban, amikor a lány elballagott az iskolából, ahol a most elítélt tanár tanított./p<>

A lány 2002 decemberében jelentkezett Hungnál, hogy különórákat vegyen a férfitól. A férfi megadta a lánynak a mobilszámát, és az interneten keresztül is tartották egymással a kapcsolatot. A lány aztán egyre gyakrabban és egyre hosszabb időre ment különórára egykori tanárához.

"Sosem kért fizetséget az órákért, a lány szülei egyszer adtak neki egy üveg bort, hogy megköszönjék a segítségét. A lány észrevette, hogy a vádlott kezd belehabarodni. A férfi énekelt neki, elmentek együtt vacsorázni, és Mr Hung arra kérte a lányt, szóljon a szüleinek, hogy később fog hazaérni" - mondta el a bíró a tárgyaláson.

A tanár aztán sms-eket kezdett írogatni a lánynak, valamint MSN-en is beszélgettek. Aztán a tizenötödik születésnapja előtt "megkérdezte, mit szólna hozzá, ha megcsókolná, és azt mondta, szeretné megölelni és megcsókolni, és arra gondolt, hogy megcsókolja" - folytatta a bíró.

Aztán 2003 decemberében a lány tizenötödik születésnapja után lefeküdt a lánnyal. "A lány elmondása szerint az első alkalom a férfi lakásán történt. Levetkőztette a lányt, és az ölében az ágyához vitte. Végigcsókolta az egész testét, aztán szexeltek. A lány megkérdezte a férfit, hogy nem zavarja-e a korkülönbség. A férfi azt válaszolta, hogy nem zavarja, mert a kor nem számít" - fejezte be a történetet a bíró.

Hagyta magát

Az Oxford Mail leírása szerint az esetben a védelem azt az álláspontot képviselte, hogy a lány önszántából volt együtt a tanárával többször is, mert már korábban is jó tanárként tekintett rá. Az ügyvéd szerint a lány "lelkes volt és önkéntesen vett részt".

Az ügyvéd véleményét a bíró is alátámasztotta: "Az áldozat azt mondta, nagyon szereti a vádlottat és a köztük korábban kialakult kapcsolatot".

A bíró a történteket a bizalom súlyos megsértéseként értékelte. Az ügy összetettségére utal, hogy a férfit ugyan három rendbeli szexuális bűncselekményben egy-egy évre ítélték el, de a bíró engedélyezte a kiszabott büntetések egyszerre történő letöltését, így végül csak egy évet kell majd a rács mögött töltenie.