A transzvesztita előadóművész szerint Semjén Zsoltnak le kell mondania az Országgyűlés emberi jogi bizottságának alelnöki posztjáról két héttel ezelőtt tett melegellenes kijelentései miatt. Ultimátumot adott a fideszes képviselőnek: ha nem távozik parlamenti tisztségéből, egy listát hoz nyilvánosságra, rajta homoszexuális, biszexuális és pedofil országgyűlési képviselők nevével.

Mint az Index arról korábban beszámolt, múlt héten mintegy kétszázötven értelmiségi intézett nyílt levelet Szili Katalinhoz, az Országgyűlés elnökéhez, amelyben Semjén Zsolt melegellenes kijelentései ellen tiltakoztak, és a képviselő parlamenti tisztségéből való távozását követelték. A Fidesz frakciójában ülő KDNP-elnök a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség február 19-i küldöttgyűlésén ugyanis azt mondta: "Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re."

Semjén Zsolt homoszexuálisokra vonatkozó kijelentései miatt tiltakozását fejezte ki a transzvesztita előadóművész, Terry Black is, aki a Nap-kelte kedd reggeli adásában bejelentette: amennyiben a politikus két héten belül nem mond le az Országgyűlés emberi jogi bizottságának alelnöki tisztségéről, nyilvánosságra hoz egy listát, rajta homoszexuális, biszexuális és pedofil magyar parlamenti képviselők neveivel.

Nem akar ártani

A Rácz Károlyként anyakönyvezett előadóművész a Velvetnek elmondta: a listán 32 képviselő neve szerepel, de nemcsak homo- és biszexuálisokról van szó, van köztük három pedofil politikus is. "Nem akarok ezzel senkinek sem ártani, a listának nem az a lényege, hogy bebuktassak embereket, csak szeretném lemondatni ezt az embert, és remélem, hogy ezzel a bejelentésemmel el is érem a célomat" - nyilatkozta lapunknak Terry Black, és hozzátette: tűrhetetlennek és felháborítónak tartja, hogy Semjén Zsolt - az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottságának alelnöke - összekeveri a homoszexuálisokat a pedofilokkal.

"Nem szabad a homoszexualitást összekeverni a pedofíliával. Aki egy tízéves gyerekkel tud szexuális kapcsolatot teremteni az beteg, annak valami hibádzik a fejében, a homoszexuálisoknak nincs hiba az agyában." Terry Black hangsúlyozta: a lista régebbi keletű, és nem azért készült, hogy zsaroljon vele: "Ha zsarolni szerettem volna, akkor ezt már megtehettem volna korábban is, mondjuk akkor, amikor Danikáért harcoltam. De nem tettem meg."

Semjén kényszeríti

A közismert transzvesztita előadóművész nyomatékosan hangsúlyozta, hogy nem akarta nyilvánosságra hozni a listát, de annyira felháborította Semjén Zsolt kijelentése, hogy úgy érzi, nincs más választása. "Ez a dolog fel sem merült volna bennem, ha Semjén úr elnézést kér, de nem tette. Ő kényszerít erre a lépésre" - állította lapunknak.

Terry Black elmondása szerint a listán nemcsak férfiak, hanem nők is szerepelnek, "közülük többen ma is ott ülnek a parlamentben, legalább tizenöten, és nemcsak bizottsági tagok, egy EU-parlamenti képviselő is van köztük". Azt azonban nem árulta el, hogy mely pártok tagjai szerepelnek a listán: "A homoszexualitás nem pártfüggő. Megjegyzem, nem egy olyan homoszexuális ismerősöm van, aki a MIÉP tagja, például." Felvetésünkre, hogy a puszta nevek bizonyítékok nélkül keveset érnek, azt válaszolta: "Nekem nem kell bizonyítanom semmit. Nekik kell majd bizonyítaniuk az ellenkezőjét". Mint az Index kedden megírta, Ungár Klára SZDSZ-es képviselő egy csütörtöki tévéműsorban fog beszélni homoszexualitásáról, igaz, néhány éve már vallott "másságáról".

Barátok közt

"Volt egy fiatalkori időszakom, híres voltam a dolgaimról fiatal koromban, és ahogy másnak is volt sok partnere, nekem is volt bőven. A listán szereplő emberek ötven-hatvan százalékával együtt jártunk szórakozni, ismertem őket, tehát innen vannak az információim. Tulajdonképpen ez a lista egy telefonkönyv" - mondta az előadóművész, amikor arról kérdeztük, hogyan jutott hozzá a listához. Hozzátette, hogy a listán szereplő politikusok egy részét még a nyolcvanas években ismerte meg, "amikor még egyesek csak 16-17 évesek voltak".

Kérdésünkre, hogy ő maga létesített-e szexuális kapcsolatot bárkivel a listán szereplő politikusok közül, csak annyit mondott: "Igen. Néhányukkal".

A Velvet azt is megkérdezte Terry Blacktől, honnan tudja a listán szereplő három személyről, hogy pedofil. Mint mondta, az egyikükről "Ausztrián keresztül derült ki, hogy pedofil", egy másik esetnek pedig személyesen járt utána: kinyomozta, hogy az a bizonyos illető pornófilmeket forgat, nemcsak felnőttekkel, hanem gyerekekkel is. Ennek már jó pár éve, az illető azóta meghalt. Ezzel együtt az ő neve is szerepel a listán.

Le akarták fizetni

Terry Black
Terry Black
Terry Black a Velvetnek megerősítette a tévében elhangzottakat, miszerint a hét végén felhívták telefonon, és tízmillió forintot ajánlottak neki a hallgatásért, továbbá elmondta, hogy vasárnap egy M0-közeli gyorsétteremben találkozott egy több férfiból és egy nőből álló csoporttal, akik meg akarták venni a listát. "Nem tudom, hogy kik voltak, egy negyven év körüli és egy harminc év körüli férfival találkoztam, és volt velük egy nő is. De nem tudom, hogy honnan jöttek és kik ők." Mint kiderült, a listán szereplő politikusok közül is megkeresték már: "Az egyikük felhívott, és megkérdezte, hogy muszáj-e közzétennem a listát, mondtam neki, hogy ha Semjén nem mond le, igen."

Nincs összefüggés

Az Index megkereste Semjén Zsoltot, hogy mi a véleménye Terry Black kedden a Nap-keltében tett ígéretéről, az ellenzéki politikus erre reagálva elmondta, nem látja az összefüggést kijelentései és Terry Black listája között, és hangsúlyozta, hogy nem a melegeket, hanem az SZDSZ-t támadta.