horoszkóp

Terry Black mobilján jelentik fel a meleg képviselőket

pl
2005.04.01. 15:00
A transzvesztita előadóművész egyelőre elállt a meleg és pedofil politikusok neveit tartalmazó lista nyilvánosságra hozatalától, de állítása szerint nem akarja annyiban hagyni a dolgot. Terry Blacknek az ügy kirobbanása óta sms-ben érkeznek tippek a telefonjára és a gyámhivatal is megkereste.

Két új névvel bővült Terry Black eddig állítólag 32 homoszexuális és pedofil politikus nevét tartalmazó listája. A transzvesztita előadóművész rövid szöveges üzenetekben kapott tippeket ismeretlenektől.

Már nem akarják lefizetni

"Legalább nyolc olyan sms-t kaptam az elmúlt napokban, amelyek meleg politikusok neveit tartalmazták. A legtöbb üzenet csak megerősítette azt, amit eddig is tudtam, viszont felmerült két új név" - mesélte Terry Black. Róluk állítása szerint "azóta kiderült, hogy valóban homoszexuálisok". "Nem tudom, honnan tudják a számomat ezek az emberek, nem ismerem őket, de egyre csak jönnek az sms-ek" - tette hozzá az előadóművész, aki örömmel konstatálta, hogy már senki sem akarja lefizetni: "Leszálltak rólam. Rájöttek arra, hogy ez nem pénz kérdése, hanem elv kérdése".

Terry Black
Terry Black

Mint arról korábban beszámoltunk, a Semjén Zsoltnak adott határidő lejártával Terry Black mégsem hozta nyilvánosságra a homoszexuális és pedofil politikusok neveit tartalmazó listáját. "Mint azóta megtudtam, a magyar jog nem teszi lehetővé számomra egy ilyen lista feltárását, és akár börtönbüntetésre is ítélhetnek" - magyarázta döntését lapunknak a transzvesztita előadóművész és hozzátette, "két kiskorú gyermeke van, akiket nem akar börtönből nevelni". A Velvetnek elmondta, ez azonban nem jelenti azt, hogy annyiban hagyná a dolgot: két héttel ezelőtt az Európai Parlamenthez fordult az ügyben. "Most az ő állásfoglalásukat várom, mert biztos vagyok benne, ők is egyetértenek velem abban, hogy egy ilyen ember nem töltheti be ezt a pozíciót" - nyilatkozta Terry Black.

Véletlenek?

A Rácz Károly néven anyakönyvezett előadóművész egyelőre még nem kapott választ Brüsszelből. "Gondolom, ott is, mint mindenhol, lassan haladnak a dolgok. Biztos vagyok benne, hogy eltart egy darabig a dolog. Az ismerőseim szerint is legalább egy hónap, mire választ adnak. Szóval onnan még semmi visszajelzés, viszont a gyámhivatal rögtön bejelentkezett nálam" - mondta Terry Black, utalva arra, hogy a két ügy között összefüggés van. "Mint köztudott, még mindig folyik Danika örökbefogadási procedúrája. A napokban kaptam egy levelet, amiben az állt, hogy elmeorvosi vizsgálatot rendelt el a gyámhivatal. Szerintem nem véletlen, hogy a botrány után jön egy ilyen levél" - osztotta meg a Velvettel összesküvés-elméletét az előadóművész, aki hozzátette, mivel a vizsgálat nem kötelező, nem fog elmenni.