Boba Fett, a Csillagok háborúja-filmek legendás fejvadásza ihlette egy svájci órásműhely összesen tíz példányban elérhető, limitált szériájú, gyűjtői kollekcióját, amelyek mellett egy, a Star Wars legnépszerűbb karaktereit ábrázoló óratekercs-gyűjteményt is piacra dobott a vállalat.

Nem ez az első alkalom, hogy a gyártó különböző szórakoztató cégóriásokkal kollaborálva sci-fik és képregényhősök karaktereire épít fel egy kollekciót. Legutóbb a Lucasfilm amerikai film- és televíziós produkciós vállalattal közösen dobott piacra egy limitált szériájú, számozott, kézi tekercselésű, Boba Fett ihletésű tourbillon titán órát, amelynek torubillon ketrece leszállóhelyként szolgál a kijelző középpontjában található miniatűr csillaghajó számára. A cég mind a tíz példánynak egyedi kijelzőt gyártott, az aprócska csillaghajók pedig a fejvadász híres űrjárgányának mintájára készültek.

Az óramutatót Boba Fett ikonikus jetpackje, a percmutatót pedig annak rakétája ihlette.

Az órásműhely és a produkciós vállalat egy szintén Csillagok háborúja inspirálta óratekercs-kollekciót is piacra dobott, amelyen belül hat, egyenként különböző karaktert ábrázoló darab található. Ezen felül létezik egy hetedik, Yodával fémjelzett kreáció, ám ahhoz csak az juthat hozzá, aki a teljes gyűjteményre igényt tart.

Ha a Star Wars-filmekre épülő két kollekció nem lenne elég kielégítő, a svájci vállalatnak egyéb izgalmas szériái is lelkes rajongókra várnak. A Warner Bros Consumer Products és a DC Comics-szal együttműködve nemrég megalkotta „A Batman" tourbillon órát egy hozzá tartozó óratartóval, amelyet a Bat-jel projektor ihletett.

A luxus titán karóra forgó, központi tourbillon ketrecét szintén egy bat-jel díszíti. A remekmű teljességgel megtestesíti a sötét stílusú, rendkívül precíz mozgással bíró szuperhőst.

Az ehhez tartozó projektor egy kisebb, világító műalkotásként szolgál, amelynek hátoldalán külön rekesz nyílik a karóra biztonságos tárolására.

Mindezen túl egy DC-filmek ihlette óratekercs-gyűjteményt is megalkottak négy különböző darabbal, amelyek mindegyike egy ikonikus DC-szuperhőst ábrázol, köztük Wonder Woman-t, Batman-t, Superman-t és Flash-t.