Az énekes bohém stílusa köszön vissza minden egyes darabról, amelyek 95 ezer és 1 millió 700 ezer forint között mozognak.

HA HA HA néven adta ki legújabb kollekcióját Harry Styles és a Gucci. A ruhákról az énekesre jellemző játékos stílusjegyek köszönnek vissza, a palettán kockás és halszálkás kabátok, nadrágok, illetve mellények, valamint csíkos és grafikus elemekkel díszített pólók, bő farmerek, sapkák, csokornyakkendők, túlméretezett napszemüvegek és virágmintás selyemsálak is megtalálhatók.

A kollekció darabjai 235 és 4200 dollár, azaz 95 ezer és 1,7 millió forint között mozognak.

A vintázs ihletésű vonalvezetéssel rendelkező ruhák kampányfotóin, illetve az új darabokat népszerűsítő videóban a 28 éves szupersztár képmutatás és hamisság nélkül mutatja be a férfias hiúságot: humorosan pózol különböző, a hétköznapi életből vett kiegészítőkkel, mint például egy matraccal vagy cserepes virággal.

A luxus divatháznak és az énekesnek nem ez az első együttműködése: az egymással jó barátságot ápoló Styles és a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele legutóbb tavaly dobott piacra egy, a neveik kezdőbetűit ötvöző ruhagyűjteményt, előtte pedig a 2018-as Beloved bag kampányban dolgoztak együtt. Az új kollekcióról Harry Styles úgy nyilatkozott: örül, hogy életre kelt a projekt, amely kifejezetten különleges a számára, hiszen mindig is inspirálta őt Alessandro Michele munkája.

(Roadster)

(Borítókép: Harry Styles. Fotó: Getty Images)