Színes egyénisége és nyitottsága az öltözködésében is megmutatkozik, de főleg rajongói előtt, a színpadon szereti a legextravagánsabb szetteket viselni Harry Styles, akit bevállalós stílusa miatt sokan egyfajta „divatcézárnak” tartanak, mások azonban különcnek bélyegzik. Noha nem a One Direction nevű fiúegyüttes egykori tagja az első világsztár, akinek divatérzéke a határokat feszegeti – a jelek szerint Elvis Presley, Freddie Mercury és Mick Jagger is inspirálta –, az énekes azon kevés hírességek közé tartozik, aki képes a legnagyobb bakiból is show-t csinálni.

Aki volt már Harry Styles-koncerten – vagy videót látott róla – az tudja, hogy a brit X-Factor felfedezettje egy igazi energiabomba, aki az egész színpadot bejárja, miközben közönségét szórakoztatja: szaladgál, ugrál és a nagyokat rúg a levegőbe – utóbbiba előszeretettel vonja be zenekarának tagjait is. Az énekes éppen egy ilyen mutatvány közben került kínos helyzetbe csütörtök este, a kaliforniai Inglewoodban tartott show közben, pontosabban azért, mert térdre rogyott a Music for a Sushi Restaurant című dal alatt.

Nadrágja teljesen széthasadt a lába között, így a sasszemű rajongók azt is láthatták, hogy a kifejezetten neki tervezett barna bőrnadrág milyen alsóneműt takar.

@cheeseyeyes nice #harry #harrystyles #foryoupage #fyp #kiaforum #foryou #haroldstyles ♬ original sound - kirsty wirsty

Egy másik videón jól látható, hogy Styles elsőre megrökönyödött a baki miatt, ám mosolyogva folytatta a dalt: előbb egy fekete törölközővel takarta el férfiasságát, majd egy szivárványos zászlót kötött a derekára. Az előbbiről készült felvételt itt láthatja, utóbbiról pedig akkor láthat videót, ha ide kattint.

@enemenemopel666 #harrystyles ripped his pants tonight. 😯🤣 #hslot ♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

A PageSix szerint Jennifer Aniston, Kylie Jenner és Ellen DeGeneres is ott volt a koncerten. Aniston miatt több Twitter-felhasználó is írt a kellemetlen incidensről. Mint ismert, az énekes korábban beismerte, hogy a Jóbarátok című sorozat sztárja régebben nagyon tetszett neki. 

„Hogy Jennifer Aniston szeme láttára szakadjon szét a nadrágom? Hát, Harry helyében inkább visszavonulnék” – áll az egyik tweetben.

Minél színesebb, annál jobb

Nem a csütörtöki szett volt a legfeltűnőbb Stylestól: lapozza végig galériánkat!

(Borítókép: Harry Styles. Fotó: Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis )