A fekete öltöny már a múlté! Furcsa hagyományok, szokatlan megoldások, újvonalas elegancia, stílus: íme 3+1 sztár, aki az öltözködésével (is) felhívja magára a figyelmet!

David Beckham

Senki sem vitathatja, hogy David Beckham még ma is sok-sok millió férfi és nő idolja. A nők sármosnak találják, de a férfiak is figyelnek és példaként tekintenek rá.

Ezt bizonyítja az is, hogy az Armanitól a H&M-ig rengeteg világmárka vele szerződik a különböző globális kampányokra, ezzel dollár milliókat kaszálva évente. 

Az angol labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya azonban nem volt mindig ilyen tökéletes: vállalhatatlan stílussal és borzalmas frizurákban tetszelgett egészen addig, amíg meg nem érkezett Victoria Adams, akit ma csak Victoria Beckhamként ismerünk és immár hosszú évek óta a focista felesége. Beckham hamarosan szexisten lett, a közösségi oldalak sztárja, akit milliók követnek, frizuráját pedig férfiak ezrei kezdték leutánozni. 

Timothée Chalamet

Természetesen – ahogy Beckham esetében is – a stílus önmagában nem mindig elég, így van ez Chalamet-nál is. Szinte biztos, hogy a fiatal színész nem csak öltözködése miatt lopta be magát a rajongók – főként a hölgyek – szívébe. A francia sztár, azonban kétségtelenül rendre a legújabb és legvadabb szettekben jelenik meg a nyilvános eseményeken. Tavaly például egy vörös, hátul kivágott ruhában jelent meg egy filmpremieren

Ewan McGregor

Hogy hol és kinek diktálja a divatot a Star Wars Obi-Wan Kenobija? A skótoknak mindenféleképpen! Ewan McGregor azért közel sem nevezhető Hollywood szépfiújának, de a divatot mégis sajátosan értelmezi és hazájában bizony értő fülekre is – vagyis inkább szemekre – talál. A brit színész skót gyökerei előtt tiszteleg, amikor időről időre skót szoknyát húz.

Különleges alkalmakra, például esküvőkre veszek fel skót szoknyát. Ez a mi szmokingunk

– nyilatkozta egy alkalommal.

A színész a leggyakrabban a kiltet, vagyis a tradicionális, kockás skót szoknyát viseli, a hozzá illő, szintén hagyományos kiegészítőkkel, mint a Sporran-erszény és a kötött térdharisnya. Miután McGregor felvállalta a skót szoknyát, hamarosan sztárok tucatjai tettek hasonlóan, többek között: Gerard Butler (szintén származásánál fogva), Vin Diesel, Brad Pitt vagy éppen Kanye West is kipróbálta a skót ruhadarabot. Ki tudja, talán ez lesz a jövőben a main stream stílus...

+1 Frohner Fecó

Üzletember, profi fodrász, polgárpukkasztó realityszereplő. Ezekkel a jelzőkkel tökéletesen leírtuk hazánk Jared Leto-ját, aki rendre a legkülönlegesebb ruhadarabokkal áll a nyilvánosság elé. Fecó többször elmondta, hogy már csak a különbözőség érzése miatt is öltözködik extravagánsan. Ha a fentiekkel ellentétben ennek a stílusnak nincs is olyan sok követője, azt feltételek nélkül elismerhetjük, hogy egyedi...

Annyira jót mosolygok, amikor polgárpukkasztva végigsétálok az utcán, és megnéznek az emberek. 

nyilatkozta korábban a sztárfodrász. 

(Borítókép: David Beckham. Fotó: Neil Mockford/Getty)