Rendszerint ugyanolyan ruhákba, illetve fehérneműkbe bújik néhány felvétel erejéig két barátnő, a plus size modell Denise Mercedes és Maria Castellanos. Céljuk, hogy bemutassák: hogyan áll ugyanaz a ruhadarab egy molett és egy átlagos testalkatú nőn.

Elképesztő felvételeket oszt meg napról napra a közösségi médiában Denise Mercedes amerikai-dominikai plus size modell és barátnője, Maria Castellanos. A fotókon mindketten ugyanolyan fehérneműt vagy ruhát viselnek, hogy felhívják a figyelmet arra:

bármilyen is az alakunk, bátran viselhetünk szexibb darabokat.

A fotókkal természetesen a férfiakat is megörvendeztetik, hiszen másodmagukkal többeknek az ízlését képviselik. A legtöbb képet Mercedes teszi közzé, a modellkedésből kifolyólag 1,5 millió követővel rendelkezik az Instagramon.

Viccből indult

A két barátnő projektje egy ártatlan fotóval indult: egy alkalommal egyforma fürdőruhát húztak és úgy döntöttek, hogy megörökítik a pillanatot. Miután feltöltötték a képet a közösségi oldalra, maguk is meglepődtek: a felvétel hatalmas sikert aratott, ezért úgy döntöttek, még többek készítenek. A fotóik idővel vírusként kezdtek terjedni a közösségi médiában, ez pedig nemcsak nekik, hanem a követőiknek is önbizalmat adott.

Missziójukat a mai napig folytatják, hogy testüket büszkén vállalva megmutassák:

a nőiesség, a szexisség és a stílus nem súly kérdése. Bárki lehet csinos, sikkes és vonzó attól függetlenül, hogy hány kilót mutat alatta a mérleg.

A fotókat rendszerint a #stylenotsize hashtaggel látják el, ezzel hívva fel a figyelmet arra, hogy a stílus számít, nem a méret.

Nézze meg a többi fotót is!

Önnek milyen alkatú hölgyek az ideáljai?

(Femina)

(Borítókép: Különböző testalkatú nők fekete fehérneműben. Illusztráció: Getty Images)