Melissa McCarthy és Sandra Bullock öreg szakállas halászok gúnyáját öltötte magára, így indultak édességet gyűjteni a gyerekeikkel 2013-ban.

Katy Perry egy igazán eredeti ötlettel állt elő 2015-ben: eldobott mikrofonnak öltözött a „mic drop” angol szleng kifejezés után.

Justin Timberlake, a felesége, Jessica Biel és közös kisfiuk, Silas a Trollok című animációs film karaktereinek öltözött 2016-ban, miután az énekes színész a hangját kölcsönözte a filmben. „Amikor az egész családodat annak a filmnek a karaktereiként öltözteted fel, amelyben szerepeltél, a feleséged pedig titkon imádja, a fiad viszont nem hajlandó magán tartani a troll parókát” – írta Timberlake az akkori posztjában.

Dakota Johnson nem akármilyen jelentéssel bíró „jelmezt” öltött magára 2015-ben: az Apple néhai társalapítójának, Steve Jobsnak öltözött és hajszárítót ragadott, ezzel ő lett a halloweeni „Blow Job”, vagyis a mindenszenteki szo*ás.

Beyoncé és Jay-Z 2016-ban döntött úgy, hogy Barbie és Ken-babaként jelenik meg Halloweenkor. A legidősebb lányukat, Blue Ivy-t is játékbabának öltöztették. Egy performansz részeként a rappert dobozba zárták és a Black Collector Edition (Fekete Gyűjtői Kollekció), valamint a 40th Anniversary Ken (40. Ken-évforduló) felirattal látták el.

Demi Lovato az Az című filmből ismert horrorisztikus bohóc, Pennywise bőrébe bújt 2021-ben. A Steven King regényéből készült film első részét 2017-ben, a másodikat 2019-ben mutatták be.

Megan Thee Stallion háromszoros Grammy-díjas amerikai rapper nyitotta meg a 2021-es Hot Girl Halloween nevű eseményt. Különleges, a szado-mazo szexben használatos szerkókra hajazó kosztümjével az 1987-es Hellraiser című horrorfilm és a RuPaul’s Drag Race 13. évadának versenyzője, Gottmik előtt tisztelgett.

Joe Jonas és neje, Sophie Turner az Addams Family két ismert karakterének, Morticia és Gomez Addamsnek öltözött 2018-ban.

LeBron James profi amerikai kosárlabdázó, az NBA szupersztárja 2019-ben Ollókezű Edwardnak öltözött. Kiköpött mása volt az 1990-ben megjelent film főszerepében tetszelgő Johnny Depp karakterének.

Kylie Jenner az 1935-ös Frankenstein felesége címszereplőjét személyesítette meg 2022 Halloweenján. A szépségipari vállalkozó és médiaceleb héromféleképp jelenítette meg a karaktert, köztük Glenn Martens egyedi Jean Paul Gaultier couture-jében.

2013-ban teljesen felismerhetetlenné maszkírozták, amikor idős hölgynek öltözött. Májfoltok és ráncok kerültek a bőrére, a hajára pedig fehér paróka.