A márka kreatív igazgatójaként dolgozó énekes kísérletezik a hétköznapi tárgyak művészetté változtatásával, így most úgy döntött megreformálja az uzsonnás zacskók piacát.

Pharrell Williams 2023 júniusában mutatkozott be a Louis Vuitton kratív igazgatójaként, amikor a párizsi divathéten mindenki megcsodálhatta első kollekcióját, ami ötvözi a márkára jellemző extravagánsságot a hétköznapi, utcai viseletek egyszerűségével.

A Refresher beszámolója szerint az énekes szeret tisztelegni elődje, a márka fiatalon elhunyt tervezője, Virgil Abloh előtt azzal, hogy a mindennapi élet tárgyait átülteti a márka világába. Ennek a filozófiának a megtestesítője a Louis Vuitton 2024-es tavaszi/nyári kollekciójának legkirívóbb darabja, egy bőrből készült uzsonnás zacskó, ami az ikonikus amerikai papírzacskók megjelenését idézi.

A Pharrell Williams által tervezett „zacskó” 3130 dollárba, azaz több mint 1 millió forintba kerül, így mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ebben szeretné bevinni munkahelyére a szendvicsét.

(Refresher)

(Borítókép: Pharrell Williams. Fotó: GettyImages)