Blake Lively egy lélegzetelállító ruhában jelent meg a Velünk véget ér című filmjének londoni premierjén.

Blake Lively nem csupán tehetségével, hanem stílusával is lenyűgözi a közönséget. A Leicester Square-en tartott eseményen egy Tamara Ralph által tervezett, testhezálló, virágos ruhát viselt, amely az ősz/tél 2024/2025-ös haute couture kollekciójából származik.

Ez a ruha nemcsak a divatvilágban, hanem a médiában is komoly figyelmet kapott, mivel 13,7 millió forintnak megfelelő összegbe kerül, amit a Daily Mail is kiemelt a cikkében.

A gyönyörű színésznő a film premierjét megelőző promóciós körútján öt különböző, virágmintás ruhát viselt. A premierre érkezéskor viselt ruhája kristályhálós szirmokkal volt díszítve, amelyek részben felfedték a dekoltázsát, továbbá kristályból készült orchideák és cseresznyevirágok ékesítették a nyakkivágást. Az összeállítást Lorraine Schwartz virágos ékszereivel egészítette ki.

Blake Lively nagyon meglepte egy 14 éves rajongóját, Paolát, amikor neki ajándékozta méregdrága piros kabátját. A meghatott Paola könnyek között állt oda a színésznővel és a családjával egy közös fotóra.

A Velünk véget ér című film, amely Colleen Hoover azonos című sikerkönyve alapján készült, a londoni Odeon Luxe moziban debütált. Ebben a romantikus drámában Blake Lively alakítja Lily Bloomot, egy virágbolt tulajdonost, aki egy bonyolult szerelmi háromszög részese.

A film egy mély és érzelmekkel teli történetet mesél el a szerelemről, a csalódásokról, amiket az életben gyakran megtapasztalunk, és arról, milyen nehéz döntéseket kell néha meghoznunk.

A színésznő a londoni fotózáson egy túlméretezett fehér öltönyben kezdte a napot, később pedig egy zöld szőlővel hímzett Stella McCartney ruhát viselt. A nap során több alkalommal is ruhát váltott: egy 6,4 millió forint értékű virágos kabátot vett fel és Chanel csipkés harisnyában jelent meg a BBC stúdiójában, majd egy Burberry kabátban folytatta a Capital FM stúdiójában.

Blake Lively és a többi szereplő, köztük Justin Baldoni és Brandon Sklenar, izgatottan várják, hogyan fogadja majd a közönség a filmet, amely augusztus 9-től lesz látható a mozikban.

(Borítókép: Blake Lively. Fotó: Getty Images)