A 2024-es Sziget Fesztiválon számos hazai híresség mutatta meg egyedi stílusát. Mindenki a lehető legfeltűnőbb ruhákat választotta a budapesti nyári eseményre.

A Sziget Fesztivál minden évben megadja az alkalmat, hogy a résztvevők kreativitásukat a ruházatukkal is kifejezzék. Az idei év sem volt kivétel, ahol a sztárok színes és különleges öltözékekkel lepték meg a közönséget – írja a Coloré.

Itt van néhány emlékezetes megjelenés:

Lissák Laura, a fiatal énekesnő egy western stílusú kalapot és csizmát viselt, amivel igazán kitűnt a tömegből. Instagram-posztjában úgy fogalmazott:

Legkedvesebb emlékek tegnapról.

Cinthya Dictator, művésznevén Gombos Cintia Mercédesz, egy ezüst színű felsőt és fogékszert viselt, ami igazán fényesen tűnt ki a fesztiváli forgatagban. Közösségi oldalán megosztotta, hogy a fesztiválra való készülődés során különös figyelmet fordított a hajápolásra.

Gelencsér Tímea, a 2016-os Miss World Hungary győztese, egy divatos crop topban és csizmában érkezett, ami ideális választásnak bizonyult a fesztivál pezsgő hangulatához.

A magyar énekesnő, Cserpes Laura, egy teljesen fehér öltözetet viselt, amely eleganciájával és egyszerűségével tűnt ki. Instagramon így emlékezett vissza:

Imádtam a tegnapot. Köszönöm a meghívást.”

Nagy Adri egy klasszikus fekete szettet választott, ami tökéletesen illeszkedik a fesztiválok hangulatához. Posztjában így írt az élményről: „Szigetelés”

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: Mohai Balázs/MTI)